To je to što me zanima!

'U raju sam našao svoju sestru za koju mi roditelji nisu ni rekli'

Colton kaže da je tijekom operacije slijepog crijeva 'posjetio' raj u kojem je upoznao svoju pokojnu sestru, sjedio Isusu u krilu i vidio djeda koji je preminuo prije 30 god.
Vidi originalni članak

Dječak koji je zamalo umro zbog slijepog crijeva tvrdi kako je u trenucima kliničke smrti upoznao svoju pokojnu sestru za koju nije niti znao da postoji, piše Daily Mail. Coltonu Burpou (4) liječnici su krivo dijagnosticirali gripu tijekom putovanja iz Nebraske u Kolorado. Nakon što su se vratili kući s putovanja Coltonu se stanje jako pogoršalo te je morao na dvije teške operacije. U operacijskoj sali s njime su bili roditelji Todd i Sonya. Mislili su da se neće oporaviti.

No, ubrzo nakon što se stanje popravilo Colton je roditeljima ispričao kako je upoznao svoju sestru. Roditelji su bili šokirani jer je Sonya zaista pobacila djevojčicu godinu dana prije nego je rodila Coltona, no nikada mu to nisu ispričali. 

- Izgledala mi je poznato i počela me grliti. Rekla je kako joj je drago da 'gore' ima nekoga iz obitelji. Sjedio sam Isusu u krilu i osjećao se mnogo sigurnije - ispričao je dječak. Također je rekao da je vidio roditelje kako se mole i pokojnog djeda koji je preminuo prije 30 godina.

Coltonovi roditelji o sinovom iskustvu su napisali knjigu. Dječak sada ima 11 godina i dalje prepričava svoje čudne snove.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • apis 31.03.2011.

    neznam...i ja sam bio na rubu, iskrvario sam toliko da su me jedva vratili ali nisam nista i nikog vidio. pa sad ili mozda nisam zaslužio ili nemam mašte

  • BlažLauc 16.03.2011.

    biblija samo opisuje jedan ljudski život.....sta pise u bibliji to svaki covjek dozivi....i upucuje nas da mozemo to savladati...sto znaci da je biblija istina...i samo istina

  • feba 14.03.2011.

    Previše je iskustava takve vrste da bi ih se zanemarilo a i mnogo liječnika i znanstvenika proučava taj fenomen.Curica od tri godine pitala je tiho brata starog par mjeseci---bebo ,što ti Bogec govori,ja sam počela da zaboravljam.Moj sin je imao kliničku smrt i ništa se nije dogodilo ali mi je na rukama umrla žena koja se blaženo nasmijala s rječima,,evo ih,došli su po mene,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare