To je to što me zanima!

'U RH sam imala problema radi arogantnih pametnjakovića'

Oni misle da bi bolje odgojili djecu od samih roditelja. Mi u SAD-u dugo osjećamo posljedice krivog seksualnog odgoja, upozorila je Judith Reisman u Zadru
Vidi originalni članak

Judith Reisman u Zadru je u dvorani samostana školskih sestara franjevki održala predavanje o četvrtom modulu zdravstvenog odgoja pred nekoliko stotina Zadrana. Jedan od organizatora Don Emil Bilaver najavio ju je kao prijateljicu Hrvatske izloženu medijskom linču i jednoumlju. 

Judith Reisman predavanje je otvorila tvrdnjom da je imala problema po dolasku u Hrvatsku od arogantnih pametnjakovića. - Oni misle da bi bolje odgojili djecu od samih roditelja. Mi u SAD-u dugo osjećamo posljedice krivog seksualnog odgoja. Ja sam ovdje došla zbog suspenzije novinarke koja je imala svoj stav i činjenice da mi je to ličilo na diktaturu u kojoj ste vi ovdje dugo bili. Unatoč problemima na početku ja sam ovdje doživjela puno ljepših stvari - rekla je u uvodu Reisman zahvaljujući posebno nadbiskupu Bozaniću i gradonačelniku Zagreba Bandiću.

U svom se predavanju obrušila na teoriju seksualne revolucije Alfreda Kinseya i na način njegova istraživanja. Kinseya je usporedila s Mengeleom tvrdeći kako Kinsey nije bio znanstvenik već da je objavljivao knjige o zlostavljanju djece pokušavajući dokazati da su djeca seksualna od rođenja. Kroz predavanje je okupljenima poručila da ne pristaju da im se djeca uče na temelju istraživanja koje su proveli pedofili. 

- Hrvatska ima najmanju stopu promiskuiteta kod tinejdžera i najmanji broj pobačaja i to se sad očito želi promijeniti. Ako prihvatite ovaj program zaradit će farmaceutska industrija na liječenju spolnih bolesti - rekla je Reisman kritizirajući Aleksandra Štulhofera zbog uvođenja seksualnog odgoja i prihvaćanja Kinseyeva istraživanja.


Idi na 24sata

Komentari 488

  • strapacoza 04.02.2013.

    ona bi se rado otarasila svog tereta,nismo mi kontejneri da to baca u nas i našu djecu.

  • dr Bal 04.02.2013.

    Mnogi koji ovdje komentiraju kao,, stara baba,nema pojma,staromodna,zaostala,previše pametuje........."Žena govori iz svojeg životnog iskustva.Pametan će poslušat i to iskustvo primjenit.Manje pametan če se opeći i priznati da nije bio u pravu.Glup će reći sve gore navedeno!

  • Franjo Veliki 04.02.2013.

    Zar mi nemamo nijednu bakicu koja bi došla u sabor iznijeti svoje mišljenje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare