To je to što me zanima!

U Rijeci krao vozila, iznuđivao, prijetio, prodavao drogu...

U manje od godinu dana počinio je 13 kaznenih djela i pri tom počinio štetu od oko 268.000 kuna, a jednu je osobu zatočio i pri tom mu nudio marihuanu za konzumiranje
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog počinjenja čak trinaest kaznenih djela, a koja je mladić počinio u razdoblju od siječnja do studenoga prošle godine na području Rijeke i Kostrene.

On je u više navrata uporabom sile i prijetnje prema jednom građaninu i članovima njegove obitelji, istog zatočio i od njega iznuđivao novac. Uz to uzeo mu je i raznu odjeću i druge predmete te ponudio marihuanu na korištenje.

Uz sve navedeno policija sumnja da je i uz prijetnju dvojice prijatelja istome otuđio novac, mobitel i druge predmete, dok je uz prijetnju prema zaposlenicama dvije trgovine mladić otuđio novac i cigarete.

UHVAĆEN NAKON ČETIRI GODINE Čak 119 kaznenih djela: Krao kartice i novčanike po Zagrebu

No tu se nije zaustavio pa je svoj pohod nastavio tako što je ženi iz ruke istrgnuo ruksak s novčanikom, dokumentima i drugim predmetima u njemu. Osim navedenoga, policija ga sumnjiči i za krađe tri osobna vozila: Mazde, Mercedesa i Opela, a koja su naknadno pronađena. 

Zatim za krađu novca iz blagajne u trgovini, satova, zaštitnih maski za mobitele i drugih predmeta iz trgovine u sklopu jednog od riječkih trgovačkih centara, pričinivši pritom štetu od oko 268.000 kuna.

Zbog svega navedenog 19-godišnjak je kazneno prijavljen za pet kaznenih djela razbojništva, četiri krađe te za tešku krađu, iznudu, protupravno oduzimanje slobode i omogućavanje trošenja droga te predan pritvorskom nadzorniku. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare