To je to što me zanima!

U Rijeci porinuli tanker Velebit, premijerka mu je bila kuma

Premijerka Kosor je rekla kako je sretna što je odabrana za kumu brodu i dodala da je gradnja ovakvog broda rezultat Vladinog programa. Brod su naručili iz Zadra
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor kuma je tankera za prijevoz nafte 'Velebit' kojeg su u srijedu porinuli u brodogradilištu 3. maj u Rijeci. Brod dug 195 i širok 32 metra nosivosti 50.800 tona naručila je Tankerska plovidba iz Zadra, prenosi HTV. Premijerka je rekla kako je sretna što je odabrana za kumu brodu i dodala da je gradnja ovakvog broda rezultat Vladinog programa. Smatra da je nakon ugovaranja i osiguranja financija ostvarena i proizvodnja značajna za brodogradilište i kooperante. Kosor je istaknula da Vlada nastavlja raditi na zatvaranju Poglavlja 8 koje se tiče tržišnog natjecanja u koji je uključena i brodogradnja i vjeruje da će ga uspješno zatvoriti i završiti pregovore s EU. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • otorinolaringolog / ginekolog 23.12.2010.

    baci se za kumčetom....

  • 2justice 23.12.2010.

    Baš izgleda ko Kuma s placa, a i nije za drugo nek da gura tankere. Jaca guračica, kuma s placa!!!

  • bijesni 22.12.2010.

    vjerujem da je kuma bila tu da kumuje i zatvaranju tog škvera..jadni ljudi gdje se ona pojavi i nasmije ostaju bez firmi i posla ,gladni.....ah jer to nešto novo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare