To je to što me zanima!

U Rotterdamu otkazan koncert zbog opasnosti od terorizma

Gradonačelnik Rotterdama potvrdio je da je blizu mjesta gdje se trebao održati koncert pronađen kombi španjolskih registracija u kojem su bile plinske boce. Vozač je uhićen
Vidi originalni članak

Večerašnji koncert američkog rock benda  Allah-Las u nizozemskom gradu Rotterdamu otkazan je zbog opasnosti od mogućeg terorističkog napada, javlja BBC.

Gradonačelnik Rotterdama Ahmed Aboutaleb na konferenciji za medije kazao je kako su dojavu o mogućem napadu u noćnom klubu koji može primiti više od 5000 posjetitelja dobili od španjolske policije.

''Zbog policijskog upozorenja morali smo otkazati koncert Alla-Lasa. nema smisla da dolazite u Maassilo. Ispričavamo se zbog neugodnosti. Uskoro ćemo dati više informacija'', napisao je bend u izjavi.

Gradonačelnik je potvrdio i da je blizu mjesta gdje se trebao održati koncert pronađen kombi španjolskih registracija u kojem su bile plinske boce. Vozač je uhićen.

Zasad nije poznato je li kombi povezan s mogućim napadom. Na mjesto događaja izašli su pirotehničari i antiterostička specijalna jedinica.

 

Nova prijetnja stiže samo tjedan dana nakon terorističkih napada u Španjolskoj u kojima je ubijeno 15 i ranjeno 120 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • jakolishe 24.08.2017.

    dobar je strah .. zasto bi se zivjelo bez straha kad moze sa strahom veli merkelica !

  • floydri 24.08.2017.

    Kada su kod nas prijetili plinskim bocama zvali su ih domoljubi, u Nizozemskoj su teroristi...Jeli tko provjerio jesu li Glogoški i ekipa u Rotterdamu?!

  • stec 24.08.2017.

    Multikulturizam , trebaju nam muslimani ,arapi i crnci po europi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare