To je to što me zanima!

Kineski respirator zapalio se u ruskoj bolnici, troje mrtvih...

Troje pacijenata u ruskoj bolnici izgubilo je život u požaru koji je buknuo u noći na srijedu, priopćile su vlasti, a sumnja se da je nesreću prouzročio respirator
Vidi originalni članak

Kako navodi istražno povjerenstvo u Rjazanju, jugoistočno od Moskve, vatra je buknula u 3.30 sati po mjesnom vremenu na odjelu intenzivne njege u javnoj bolnici u tome gradu s 500.000 stanovnika.

"Tri su osobe izgubile život u požaru. Sedam osoba sa znacima trovanja i opeklinama medicinski je zbrinuto", navodi se u priopćenju istražnog povjerenstva.

Povjerenstvo vodi istragu za "nemar sa smrtnim posljedicama", dodajući da se još ne zna što je prouzročilo požar.

UZROK NEPOZNAT Užas u Rusiji: Izgorjela kuća, stradalo je četvero djece

Guverner Rjazanske oblasti Nikolaj Ljubimov rekao je za javnu televiziju da se zapalio respirator.

"U sobi na odjelu intenzivne skrbi ležao je pacijent u teškom stanju, priključen na respirator (...) On se očito zapalio", rekao je, prenose ruske novinske agencije. Tri umrle osobe bili su pacijenti, dodao je.

U svibnju 2020. u dvama požarima koje je prouzročio kvar na respiratoru poginulo je šest osoba u bolnicama u Sankt Peterburgu i u Moskvi, nakon čega su se ti ruski respiratori prestali koristiti.

'MANUFAKTURA NEVSKI' Veliki požar zahvatio povijesnu tvornicu u Sankt Peterburgu, vatrogasac poginuo pri gašenju

Nikolaj Ljubimov je dodao da je respirator u bolnici u Rjazanju bio kineski, "bez adaptera", uređaja koji štiti od kratkog spoja i od previsokog napona.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TOMISLAV MEMEDOVIĆ 10.06.2021.

    najveći plagijatori,krivotvoritelji su kinezi na svijetu,pokupovali su ološ kao što je srbin vučić barnabićka i ovi naši smradovi vladaju ekonomijom a do jučer nisu znali napravit bicikl bicikl im je imao 120 kg imao je nogare kao ruski helikopter mil 8 onda su proklete švabe i ostali za njima opskrbili kineze tehnologijom da proizvode za njih od stilovke do lokomotive i eto vam sad.sjećam se kada je ova podvala sa koronom počela preko one sotonističke svjetske zdravstvene organizacije počela i kada su našima obećali lovu,zamisli na dnevniku se pokraj transportnog aviona slikaju 4 kineza sa maskama,a naše govno u kravati veli evo nam je stigla donacija iz nr kine koju smo platili 5 mil dolara i600 tis šta sve guta ovaj ludi narod koje priče od ovih izapranih šonji i njonji.

  • Lotta22 09.06.2021.

    Hoće doći koji kineski respirator za ove naše lopine koje uhićuju po cijeloj hr?

  • Squadron de la Muerte 09.06.2021.

    Nadam se da neću trebati autom preko Pelješkog mosta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare