To je to što me zanima!

U SAD-u i Britaniji prodaju štikle za bebe do 6 mjeseci

Prodavači tvrde kako se cipelice dobro prodaju. Majke tek rođenih djevojčica zgrožene su i ne žele od svojih beba stvarati seksualne objekte
Vidi originalni članak

Američki proizvođač osmislio je štikle od satena, a dolaze u ružičastoj i crnoj boji te s uzorkom leoparda. Ništa neobično, osim što su ove seksi cipele namijenjene bebama do šest mjeseci. Stoje oko 170 kuna, a proizvođač ih opisuje kao zabavne, vesele i glamurozne. Cipele su prikazali na dječjem sajmu u Londonu. Dio majki malih djevojčica ostao je zgrožen. Smatraju da cipelice prikazuju bebe kao seksualne objekte. Ipak, Britanka Julia Taylor, koja ih prodaje, tvrdi da za njih postoji tržište.
- Neke mame tvrde da su cipele opasne, no većina promijeni mišljenje kad vidi da su pete mekane i udobne. Cipele bi trebale biti zabavne i dodatak haljinici za party - kaže Julia Taylor. Katherine Fey (32), majka 8-mjesečne curice, kaže da su neprimjerene i nezdrave za dječju nogu u razvoju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gljivaludara 01.12.2008.

    ne znam kako cipele na stiklu od tkanine mogu biti lose za razvoj stopala kad djeca od 6 mj tek pocinju sjediti? Ja ih ne bih kupila ali ne mislim ni da je bolesno.

  • z501 27.11.2008.

    luđaci

  • sprinterica 27.11.2008.

    ma ovo je stvarno preprepreprebolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare