To je to što me zanima!

U samom centru Poreča u pucnjavi dvoje ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na parkiralištu hotela Poreč oko 12 sati teško su ozlijeđeni vinkovački odvjetnik Darko Zadro (44) i od prije poznat policiji Stjepan Ringvald (36)
Vidi originalni članak

U samom centru Poreča iza hotela Poreč oko 12 sati u pucnjavi su teško ozlijeđeni vinkovački odvjetnik Darko Zadro (44) i od prije poznat policiji Stjepan Ringvald (36). Na njih je pucao muškarac iz Vinkovaca Hrvoje Vincetić (33) Vinco. Prema prvim informacijama Vinco je Zadri dugovao novac. S odvjetnikom se trebao naći na parkiralištu hotela, a kad je izašao iz svog automobila zapucao je na njega i Ringvalda.
Zadi je pucao u prsa i teško ga ranio. Odvjetnik je s teškim ozljedama u pulskoj općoj bolnici ali nije u životnoj opasnosti. Stjepan Ringvald dobio je metak u leđa. Napadač koji je bio obučen u crnu kožnu jaknu i plave traperice je u bijegu. Prema nekim informacijama, Vinco je radio za kontraverznog vlasnika nekoliko kafića iz Poreča Miroslava Kraljevića koji je trenutno u zatvoru.

RINGWALD JE TUKAO TURISTE I BJEŽAO POLICIJI

Stipe Ringwald bivši je motociklistički as s debelim kriminalnim dosjeom. U Šibeniku stalno ne prebiva već 10 godina, ali tu ima roditelje i maloljetnu kćer koja živi sa svojom majkom. Javnosti je postao poznat kad je 2006. sa djevojkom Karlom Krnetom i jednim prijateljem na Hvaru prebio dvojicu Britanaca, jednom odgrizao uho, a drugom izbio zube. Bio je uhićen u Francuskoj sa 21 kilogramom hašiša, ali je, kao i nakon svakog od desetaka prijašnjih uhićenja, brzo pušten.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 01.11.2018.

    Taj odvjetnik je iz čistoga mira ubio mladog muškarca u Zagrebu iz neposredne blizine.

  • Dadolino 10.03.2008.

    bolje provjerite i tog odvjetnika...................u lošem društvu loše stvari!

  • štrumfeta 10.03.2008.

    Ringvaldu nema smrti bez sikire kako bi rekli jer toliko ljudi je smrtno stradalo zbog njega u prometu i još sve ostalo šta je radio i nakraju slobodno šeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare