To je to što me zanima!

U selu kod Đakova razbijao aute i kuće, šteta više od 80.000 kn!

I inače to tako bude. Privedu ga, nema ga 15-20 dana, i eto ga opet u selu. Mi ne znamo kako sada naplatiti nastalu štetu, rekli su ogorčeni mještani Tomašanaca
Vidi originalni članak

Krš i lom dočekao je stanovnike sela Tomašanci kraj Đakova u ponedjeljak ujutro. Razbijeni automobili, kuće, prozori... Kažu kako je njihov sumještanin (62) krenuo u rušilački pohod bez ikakvog razloga i da to nije prvi put da radi probleme. On je u ponedjeljak oko 6 sati izašao iz svoje kuće i metalnom palicom krenuo razbijati sve što mu se našlo na putu.

Dok sam izašao, već mi je razbio dva auta

- Probudila me jako velika buka. Dok sam izašao na ulicu, on je već razbio haube na oba moja automobila i vidio sam ga kako hoda dalje niz ulicu i mlati tom palicom i po autima i po kućama. Svi smo izašli van, ali ga se nismo usudili dirati niti pokušati spriječiti jer očigledno je bio van sebe. Mi ga svi u selu dobro znamo. Nije ovo prvi puta da pravi probleme u selu - kaže jedan od sedam oštećenih mještana Tomašanaca.

Prema priopćenju osječke policije, u svom razbijačkom pohodu R.Š. je oštetio šest automobila, razbivši haube i stakla, a porazbijao je prozore, vrata, rolete i fasadu na četiri kuće.

Policija ga je uhitila odmah po dojavi i priveden je pritvorskom nadzorniku.

Privedu ga, puste pa on opet isto

- I inače to tako bude. Privedu ga, nema ga 15-20 dana, i eto ga opet u selu. Mi ne znamo kako sada naplatiti nastalu štetu. Dva auta je posve devastirao i ljudi nemaju kako na posao. Osiguranje to ne pokriva. Morat ćemo privatno tužiti, a to traje - ogorčeni su mještani Tomašanaca.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 25.08.2020.

    Deda od 60 let terorizira cijelo selo i niko se ne usudi stati tome na kraj... ko je tu stvarno lud?? Ovaj deda razbijac najmanje cini se meni

  • ekstraglupinovinari 25.08.2020.

    Neka sad to sve plati taj sudac koji ga je pustio kad je napravio prvo sranje

  • Mošsimislit 25.08.2020.

    On jedan, vas deset, kamenje i vježbajte gađanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare