To je to što me zanima!

U Šestanovcu će tri dana i noći slaviti uz domoljubne pjesme

Ovime želimo pokazati koliko nam je važna ova presuda Haaga koja ne samo da je oslobađajuća za generale, nego i za sve sudionike Domovinskog rata, kaže Čikeš
Vidi originalni članak

I mještani Šestanovca su presudu hrvatskim generalima dočekali s velikim oduševljenjem, a čim su je čuli, načelnik općine Šestanovac Pave Čikeš donio je odluku o trodnevnom danonoćnom puštanju domoljubnih pjesama iz općinskih prostorija, javlja Slobodna Dalmacija

Na prozore općinske zgrade postavljeni su veliki zvučnici, a muzika se čuje nekoliko stotina metara uokolo središta Šestanovca. 

- Ovim činom želimo pokazati koliko nam je važna ova presuda Haškog tribunala koja ne samo da je oslobađajuća za naše generale, nego i za sve sudionike Domovinskog rata. Sada je i onaj plakat s likom generala Gotovine u središtu našeg mjesta dobio legitimitet, unatoč prvotnim pritiscima za njegovim uklanjanjem, kazao je Pave Čikeš..

Akciji su se pridružili i lokalni ugostitelji iz čijih se objekata također čuju slične pjesme.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Furioso244 17.11.2012.

    Ehehehehe, kad bi bar sve općine u Hrvatskoj ovako..

  • MateoPejazić 17.11.2012.

    ANTEE UJEDINIO HRVATEEE !!!!!

  • vidicemo 16.11.2012.

    Tko brani svoje a tudje ne uzima nemoze biti ZLOCINAC nego samo HEROJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. Pravda je pobjedila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare