To je to što me zanima!

U šetnju ide s kornjačom: 'To je sin kojeg sam oduvijek htio'

Japan: Pogrebnik Mitani Hisao (62) šeće s kornjačom koju su on i njegova supruga nabavili prije 19 godina. Kaže kako nisu mislili da će tako velika narasti
Vidi originalni članak

Japanac Mitani Hisao (62) postao je senzacija nakon što su svijet "obišle" fotografije na kojima se vidi kako šeće s kornjačom. Pogrebnik je kornjaču kupio prije 19 godina u pet shopu u Tokiju. Kaže da mu je ona zamjena za dijete koje nikada nije imao. Kornjača koju je nazvao Bon-chan je narasla od pet na 75 centimetara u promjeru, piše Daily Mail.

- Nikada nismo imali djecu, ali moja je supruga prije 19 godina vidjela kornjaču u trgovini i odmah je osjetila posebnu vezu s njom. Ali nismo mislili da će kornjača tolika izrasti - kaže Mitani. S godinama je i on razvio vezu s 70 kilograma teškom životinjom i kaže da mu je to sin kojeg je oduvijek želio. 

- Bon-chan je jedini u mojoj obitelji koji me sluša i zato imam pouzdanja u njega. On zna sve moje tajne i da zna pričati bilo bi problema - kaže Mitani. Kaže kako je Bon-chan brz za jednu kornjaču. 

- Vodim ga u šetnju dva ili tri puta tjedno i ruta nam traje oko sat i pol. Uživa u tim šetnjama. Uglavnom šećemo po susjedstvu i svi nas već znaju - kaže Mitani. Kornjaču vodi i na posao.

- Ljudi koji trebaju moje usluge dolaze tužni, ali kada vide Bon-chana odmah se razvedre. Ponosan sam da moj sin tako utječe na ljude - kaže. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mystery shopper 13.06.2015.

    zasto je ovo drukcije nego setnja sa psom?

  • negdjedaleko 13.06.2015.

    ima nekakvo zračenje u Japanu koje djeluje na mozak

  • dulama2 13.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare