To je to što me zanima!

U Šibeniku i dalje nema škole iako se snijeg topi i toplije je

Gradonačelnik Šibenika Ante Županović i šibensko-kninski župan Goran Pauk donijeli su odluku da ni u srijedu nema nastave u svim osnovnim i srednjim školama
Vidi originalni članak

Šibenik i okolica i dalje su blokirani, iako je temperatura porasla za dva stupnja Celzijeva te se snijeg počeo topiti. Posebno su ugroženi unutrašnjost, okolica Knina i Drniša, gdje su temperature još oko -4, a mnoga su sela i dalje zametena. Iako danima čiste snijeg i led, stanje na županijskim i lokalnim prometnicama, pa ni na gradskim ulicama i nogostupima, još nije zadovoljavajuće. Pješaci i vozila čak se i u samom Šibeniku kreću uz dosta problema. 

Gradonačelnik Šibenika Ante Županović i šibensko-kninski župan Goran Pauk donijeli su odluku da ni u srijedu nema nastave u svim osnovnim i srednjim školama na području grada i čitave županije. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • drug Tito_1 07.02.2012.

    Neka nema škole, neka djeca uživaju na snijegu...

  • user_140683 07.02.2012.

    Pa nemojte ljudi, picigin, motori, grudanje i sanjkanje, kupanje u moru, sve to izmori naše spličane pa im treba par dana odmora.

  • Lutkica_1_1 07.02.2012.

    Eto pošto sam iz Slavonije jedna pametna: kod nas snijeg 1 metar(tam di je vjetar napuha ima i vise), temperature su 10 ispod 0 i uz to puse hladan vjetar, do kosti prodire.. ceste su koma, ledene, neociscene, nogostupi takoder, i svi idu u školu, nebunimo se, a njima padne snijeg 20 cm i jadnici umiru od hladnoce, neznaju fukcijonirat, imaju izvanrednu situaciju, (cast iznimkama Imotskom i Vrgovcu).. usput preko ljeta kod nas przi sunce i temperatura 35 i jos se sva ta zmelja ugrije, svi opet idu u skolu, a u njih 32 stupnja + svjezina mora koja se osjeca na kilometre od obale, i opet im nepase, prevruce im je.. sad recite da nije istina kad neko kaze: "lijen kao dalmatinac"

Komentiraj...
Vidi sve komentare