To je to što me zanima!

U Šibeniku su prije izbora smanjili cijene parkiranja

Nova cijena sata je 5 kuna, umjesto 'ljetne' tarife od 10 kuna. Od 21 do 7 sati se plaća samo prvi sat parkiranja. Neki se bune zbog previše auta
Vidi originalni članak

Četiri dana prije drugog kruga izbora za gradonačelnika Šibenika, u kojem će Šibenčani izabrati između aktualne šibenske gradonačelnice Nede Klarić (HDZ) i liječnika dr. Ante  Županovića (SDP ), Gradsko poglavarstvo je donijelo Odluku o smanjenju cijene parkiranja na obali. Nova cijena sata je 5 kuna, umjesto 'ljetne' tarife od 10 kuna. Od 21 do 7 sati se plaća samo prvi sat parkiranja.
- S obzirom da će trebati dosta vremena da se konstituira Gradsko vijeće i Poglavarstvo, htjeli smo u međuvremenu nešto učiniti i izaći u susret građanima. Odluka je privremena i tek je treba potvrditi Gradsko vijeće, po njegovu sazivanju - rekla je gradonačelnica Neda Klarić. Ljetnu cijenu od deset kuna po satu, Šibenčani i njihovi gosti plaćali su od 1. lipnja, da bi 10. lipnja, danom donošenja odluke, bila smanjena na pet. Protivnici ove antirecesijske mjere, osim njenog tempiranja četiri dana prije izbora, žale se da će zbog smanjenja cijene šibenska riva biti zakrčena automobila. Drugi krug izbora u Šibeniku će se ponoviti jer je zbog nepravilnosti na glasačkom mjestu glasovanje bilo odgođeno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • z501 12.06.2009.

    šibenik je propa od kad je koza klarićka na vlasti

  • inke 12.06.2009.

    najskuplji grad,jadno je da od svih gradova na jadranu on da je ruglo....učinite nešto za taj grad!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare