To je to što me zanima!

U Siriji izbila epidemija virusa dječje paralize, potvrdio WHO

Od 22 djece koja smo pregledali, njih 10 ima poliovirus tip 1 - rekao je glasnogovornik WHO-a, Oliver Rosenbauer na konferenciji za medije u Ženevi
Vidi originalni članak

Svjetska zdravstvena organizacija u utorak je potvrdila širenje poliovirusa dječje paralize na sjeveroistoku Sirije.

- Od 22 djece koju smo pregledali, njih 10 ima poliovirus tip 1 - rekao je glasnogovornik WHO-a, Oliver Rosenbauer na konferenciji za medije u Ženevi. Dodao je kako još čekaju nalaze djece za koju sumnjaju da su zaražena.

Rosenbauer je istaknuo kako postoji veliki rizik da će se virus proširiti cijelom regijom, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zahira45 29.10.2013.

    Ma da...treba panika da poboljšaju prodaju cjepiva jer u njihove namještene studije o dobrobiti cjepiva roditelji sve manje vjeruju! Ne bi me čudilo da su ih namjerno zarazili, farmaceutske tvrtke su najmoćnija mafija na svijetu. U RH svake godine dodaju na listu obveze neko cjepivo pa sada čak truju u rodilištu djecu sa cjepivom protiv Hepatitisa B. O živi, arsenu, GMO-u i još hrpi otrova kao sastojcima istih ne govore, ne garantiraju i ne odgovaraju ako dijete strada od nuzpojava. Jedna smo od rijetkih zemalja sa največim brojem obaveznog procjepljivanja čak za bolesti koje se u našoj zemlji ne pojavljuju 20 i više godina! Sramota i zločin o kojem nitko ne piše.

  • aventin 29.10.2013.

    aranea svaka cast to je trebao 24 sata istraziti

  • Mladen Matanic 29.10.2013.

    Kakav novinarski uradak duži je moj komentar bar ste mogli napisati nešto o tome kakvi su simptomi ili još neki bitan podatak koji bi nas zanimao, treba zaraditi svoju plaću vi očito ne slušate Marka Perkovića Tomsona "znoj i rad" tako se izlazi iz krize unjonjili ste se kao naša vlada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare