To je to što me zanima!

U Sisačko-moslavačkoj županiji 67 novih slučaja zaraze

U Sisačko-moslavačkoj županiji u protekla je 24 sata zabilježeno 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je u petak Županijski stožer Civilne zaštite
Vidi originalni članak

Kako je navedeno u dnevnom izvješću Stožera od petka, riječ je o 42 novozaražene osobe iz Siska, 11 ih je iz Kutine, sedam iz Petrinje, tri su osobe iz Popovače, dvije iz Novske, a po jeda iz Sunje i Lekenika.

POBOLJŠANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE BiH: Ukidaju maske i potvrde, a broj hospitaliziranih pada

Broj novozaraženih za četiri je osobe veći nego prije tjedan dana.

U izvješću Stožera, stanovnici županije su, kao i obično, pozvani na punu odgovornost, odnosno na primjenu svih epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite, kako bi se spriječilo širenje pandemije koronavirusa.

Varaždinska županija s 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđeno je 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 107 osoba, priopćili su u petak iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 66 osoba, a šest ih je na respiratoru.

REKORDNE BROJKE Njemačka: 262.752 slučaja u jednom danu?! Ovo je najveći broj od početka pandemije

Oporavilo se 49 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1088.

Cijepljenje će sljedeći tjedan biti organizirano u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti, na 3. katu zgrade Nastavnog zavoda za hitnu medicinu, u Ulici Franje Galinca 3 u Varaždinu. Građani se mogu cijepiti u utorak, srijedu i četvrtak od 8 do 12 sati.

U Zagrebačkoj županiji zaraza potvrđena kod nove 102 osobe, 13 ozdravilo

Covid zaraza potvrđena je kod nove 102 osobe, a 13 ih je ozdravilo u Zagrebačkoj županiji u protekla 24 sata, priopćili su u petak iz te županije.

Najviše novozaraženih broji Velika Gorica, 26, Samobor ima 18, Jastrebarsko i Ivanić-Grad po deset, Sveta Nedelja i Zaprešić po šest, Dugo Selo pet, po tri imaju Brdovec, Jakovlje i Križ, po dvije Pokupsko i Dubrava, a po jednog Sveti Ivan Zelina, Bistra, Marija Gorica, Stupnik, Orle, Kravarsko, Brckovljani i Farkaševac.

Na području županije od početa pandemije koronavirus je zabilježen kod ukupno 85.573 osoba, 84.407 ih je izliječeno, a 76 je umrlo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Čistokrvni gmo free 11.03.2022.

    Više nikog briga nije 😅

  • Čistokrvni gmo free 11.03.2022.

    Briga više nikog nije 🤣

  • Čistokrvni gmo free 11.03.2022.

    Više nije nikog briga 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare