To je to što me zanima!

U sječi drva kod Sl. Broda i Novske poginula dvojica

Slavonski Brod: Marko B. (71) i njegov brat su otišli u šumu. Mirko se popeo na visinu od tri metra da odsječe granu. Pao je s njom na zemlju
Vidi originalni članak

Marko B. (71) iz Donje Bebrine kod Slavonskog Broda poginuo je u četvrtak oko 10 sati prilikom sječe stabla u šumi. Zajedno s bratom Antunom (60) otišao je traktorom u šumu da posiječe drvo. Kada su odabrali stablo popeo se na visinu od oko tri metra da odsječe granu, no, zajedno s njom je pao na tlo. Brat ga je podigao na traktor i odvezao kući, a potom su krenuli prema bolnici. Na putu su se susreli s Hitnom pomoći, no liječnici su samo mogli konstatirati smrt. Tijelo je prebačeno na Odjel patologije slavonskobrodske bolnice na obdukciju.

STABLO PALO NA MUŠKARCA I UBILO GA
U šumi u mjestu Rajić kod Novske poginuo je  muškarac (50) s područja Gornjih Bogićevaca. Očevidom je utvrđeno kako je muškarac, kao zaposlenik šumarskog obrta, motornom pilom sjekao stablo. Ono se naslonilo na drugo stablo. Muškarac ga je tada počeo sječi od donjeg dijela, a ne od krošnje kako je trebao. Stablo je palo na njega i i ubilo ga. Policija je nakon istrage kazneno prijavila i vlasnika (38) šumarskog obrta, iz Okučana. On je trebao spriječiti muškarca da stablo reže od donjeg dijela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dejan_sb 13.08.2010.

    Svasta...pa gdje ce se covjek od 71 godinu penjati na drvo?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare