To je to što me zanima!

U skoku sa 165 metara joj se nije otvorio padobran

Australka Kylie Tanti (42) poginula je skočivši sa tornja u Maleziji na pripremama za Tjedan skokova. Padobran joj se zapetljao za kameru
Vidi originalni članak

Australka Kylie Tanti (42) poginula je skočivši sa nebodera u Maleziji nakon što joj se padobran nije otvorio. Base skakačica po treći je put tada skočila sa Alor Setar tornja visokog 165 metara pripremajući se sa još 24 sudionika za Internacionalni tjedan skokova.
- Vidio sam kako se borila da otvori padobran, no nije uspjela - rekao je očevidac Mohamad Zaidi Zainol Abidin za The Star. Iskusna skakačica preminula je na mjestu, rekli su iz malezijskog Telekoma, vlasnika zgrade. Njen kolega Gary Cunningham kaže da joj je padobran zapeo za lampu na kacigi, da ga je uspjela otpetljati, no da je već bilo kasno. Iz Telekoma su dodali kako su poduzeli sve mjere sigurnosti te da će surađivati u policisjkoj istrazi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • predsjednik03 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • piramiđan 30.09.2010.

    Lampa na kacigi , visina , 165 metara , padobran . Splet nesretnih okolnosti . Da je bila na VIP-u ili još bolje ,doma , sada bi bili prijatelji na faceu .

  • predsjednik03 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare