To je to što me zanima!

U smjeru Zagreba kolona 6 km, a prema moru nema čekanja

Vrlo je gust promet između Zagreba i Zadra u oba smjera. Pred graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije, kolona vozila koja se dijelom proteže na Istarski ipsilon je oko 4 kilometra.
Vidi originalni članak

Pred naplatom Lučko na izlasku u smjeru Zagreba kolona je oko 6 kilometara, u smjeru mora nema dužih čekanja, izvijestio je u nedjelju rano poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK). 

Pred naplatom Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko 2 kilometra, vrlo je gust promet između Zagreba i Zadra u oba smjera.

Pred graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije kolona vozila koja se dijelom proteže na Istarski ipsilon je oko 4 kilometra.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona osobnih vozila je oko 500 metara.

Promet je vrlo gust u smjeru otoka Krka, srednje gust na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cimerrr 29.07.2018.

    Gužve u smjeru Zagreba i Slovenije? A što je sa gužvama prema Jadranu?

  • 29.07.2018.

    počele su gužve počele su i vrućine

  • adika 29.07.2018.

    A šta bi mi htjeli kada imamo lopovske vlade i političare do sada , nitko nije htio uvesti vinjete , a još pred godišnje odmore podižu visinu cestarina.Pa nam dokazuju da se vinjete ne isplati ( za njih ) uvesti ,da se kolone ne bi smanjile , neki kažu još bi se i povećale ,jer mi kao volimo voziti u kolonama i uživamo se kuhati na suncu .Pa i blesavom je jasno da se tu radi o sistemu organizirane pljačke i izvlačenja novca na crno za finaciranje stranke .I oni su pametni i pošteni , a mi smo budale koji stoje u kolonama na suncu , jeb.mo im mater i psujemo im sve po spisku , a na idućim izborima opet glasamo za njih .Pa stojte ljudi na suncu i opet glasajte za njih .Pa glasajte za Plenkija i ekipu možda se do godine kolone povećaju za duplo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare