To je to što me zanima!

U Spaladium areni otvoren festival gastronomije i turizma - Adriatic Gastro Show

Uoči otvorenja sajma, splitski gradonačelnik Ivica Puljak jučer se usprotivio održavanju Adriatic Gastro Showa u Spaladium areni, ističući kako je ona zatvorena krajem prošle godine
Vidi originalni članak

Festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show otvoren je u srijedu u Spaladium areni, gdje posjetitelji sljedeća četiri dana mogu vidjeti opremu za ugostiteljske objekte i pripremu hrane u ugostiteljstvu i turizmu.

"Na 12.000 četvornih metara površine predstavlja se oko 800 izlagača iz 37 zemalja, a posjetitelji će moći vidjeti sve novitete za opremanje ugostiteljskih objekata te sve novosti vezane za pripremu hrane i pića za ugostiteljstvo", rekao je direktor sajma Josip Bužančić.

KOLAPS U GRADU Dio Splita i okolice ostali bez struje: Ne radi javna rasvjeta i semafori, nastao prometni kaos

Dodao je da je na sajmu predstavljeno sve što se odnosi na profesionalce u ugostiteljstvu i turizmu.

Uoči otvorenja sajma, splitski gradonačelnik Ivica Puljak jučer se usprotivio održavanju Adriatic Gastro Showa u Spaladium areni, ističući kako je ona zatvorena krajem prošle godine. S druge strane, stečajna upraviteljica tvrtke koja upravlja Spaladium arenom (Sportski grad TPN) Natalija Mladineo je istaknula kako je ugovor o tom sajmu potpisan s tvrtkom "Poslovi mediji" u svibnju prošle godine, prije nego što je dvorana zatvorena krajem prosinca.

ARENA JE U STEČAJU U zatvorenom Spaladiumu sutra održavaju sajam: Grad u čudu, javila se stečajna upraviteljica

Direktor Adriatic Gastro Showa Josip Bužančić rekao je danas kako ih kao organizatora ne zanima politika.

"Vlasnik Spaladium arene nije niti Grad Split, niti Splitsko-dalmatinska županija, niti država, nego je to privatni objekt u kojem privatna tvrtka 'Poslovni mediji' organizira ovu manifestaciju. Mi samo želimo raditi svoj posao", poručio je Bužančić.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Daun šift 01.02.2023.

    opet ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare