To je to što me zanima!

U Splitu noćas pretukli dečka (18), u Makarskoj mlađa grupa teško ozlijedila dvojicu mladića

18-godišnjaka u Splitu također je teško ozlijeđen u predjelu glave, a tvrdi da ga je napala grupa stranih osoba. Ujutro u Makarskoj teško su ozlijeđeni i muškarci od 27 i 28 godina, čemu je prethodio verbalni sukob
Vidi originalni članak

U rano jutro u srijedu u bolnici je liječničku pomoć zatražio 18-godišnjak koji je nešto poslije ponoći fizički napadnut u Splitu u ulici Šetalište Petra Preradovića na području Bačvica, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Utvrđena mu je teška ozljeda glave zbog čega je zadržan u bolnici, a mladić tvrdi kako ga je napala grupa stranih državljana.

IZ UPRAVE SIGURNOSTI PLOVIDBE OTKRILI Pijan slupao brod u Splitu: 'Taj čovjek nema ni pomorske svjedodžbe niti je zapovjednik'

Ništa mirnija noć nije bila ni u Makarskoj, gdje su se jutros oko 5 sati u ulici Marineta 27-godišnjak i 28-godišnjak verbalno a potom i fizički sukobili s grupom od nekoliko mlađih muških osoba prilikom čega su obojica ozlijeđeni u predjelu glave.

- I jednom i drugom je nakon pružene liječničke pomoći utvrđena teška tjelesna ozljeda. Slijede daljnji policijski izvidi i kriminalističko istraživanje - dodali su iz PU splitsko-dalmatinske.

TEŠKO OZLIJEĐEN MUŠKARAC ($#) Policija uhitila osumnjičenog za napad na muškarca u Splitu

Ukupno je tako ove noći na splitskom području teško ozlijeđeno troje mlađih ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kamenjarac na kvadrat 27.07.2022.

    Uobičajen dan na jugu države.

  • ptica neznalica 27.07.2022.

    Nešto mi govori da kod ovog 18 godišnjaka nešto ne odgovara istini, ili je izvješće čudno. Sjećam se jednog događaja kada se grupa domaćih sukobila s grupom Zagrepčana. Jedan od domaćih imao je na vratu razrezrezotinu za koju je izjavio da mu je nanio Zagrepčanin nožem Nakon policijske istrage utvrđeno je da je porezima nastala slučajno kod pada, da su domaći prvi njih pet napali tri Zagrebačka dečka, kojima su u pomoć priskočili neki dečki, kom prilikom su domaći pokupili batine. Cijeli slučaj se u prvom trenutku promatra kao pokušaj ubojstva, da bi na kraju ispalo tek obično narušavanje javnog reda i mira.

  • Smik 27.07.2022.

    Posljedice cijepljenja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare