To je to što me zanima!

U Srbiju sletio avion iz Kine, dočekao ga je emotivni Vučić

Beskrajno vam hvala na svemu. Znat ćemo uzvratiti kineskim prijateljima. Prenesite narodu Kine koliko ga volimo, koliko cijenimo vašeg predsjednika. Ovdje će ga dočekati stotine tisuća, rekao je dirnuti Vučić
Vidi originalni članak

Kineski liječnici stigli su avionom u Srbiju kako bi joj pomogli u borbi protiv korona virusa. Kinesku medicinsku delegaciju dočekao je dirnuti predsjednik Aleksandar Vučić uz pljesak te zastave dviju zemalja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pokazali su solidarnost, spasili su na stotine života. Posebno hvala predsjedniku Xi Jinpingu. Dolazak kineskih stručnjaka je od ogromnog značaja za Srbiju. Mi ćemo slušati sve što oni kažu, to nije politika, već poštovanje onih koji su uspjeli pobijediti najvećeg protivnika današnjice korona virus. Veliko hvala kineskom narodu. Sve što je u ovom avionu je besplatna pomoć Kine, hvala im na tome. Pokazali su se kao prijatelji kad je teško. Ne bismo imali šansu bez pomoći Kine i predsjednika Jinpinga - rekao je emotivni Vučić pa dodao:

- Kina je naš prijatelj za vijek vjekova. Vaša ekselencijo, prenesite naše pozdrave i zahvalnost vašem narodu. Mi smo mala zemlja, mali narod, ali uz pomoć vaših stručnjaka pokušat ćemo nastaviti napredovati. Beskrajno vam hvala na svemu. Znat ćemo uzvratiti kineskim prijateljima kada im bude teško. Prenesite narodu Kine koliko ga volimo, koliko cijenimo vašeg predsjednika. Ovdje će ga dočekati stotine tisuća.

Avion pun medicinske opreme i kineskih medicinskih stručnjaka sletio je u večernjim satima u beogradsku zračnu luku, a kinesku delegaciju predvodila je kineska ambasadorica u Srbiji Chen Bo.

- Danas je stigao prvi dio pomoći kineske vlade, to je medicinska oprema, stigli su i stručnjaci iz provincije Guangdong. Oni su se povukli s prve linije fronta u Kini na novo ratište. Dozvolite da izrazim veliko poštovanje i zahvalnost. Nalazimo se u najtežem trenutku, ne samo Srbija i Kina, već i cijeli svijet. Borit ćemo se zajedno sa srpskim prijateljima do konačne pobjede. Živjela Kina, živjela Srbija, živjelo naše čelično prijateljstvo - rekla je Chen Bo.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • DeGogi 22.03.2020.

    Preko 1.300.000.000 Kineza ni ne znaju šta ili gdje je Srbija. Tko će pomoći HR??

  • jo2hn8ny 22.03.2020.

    Ovdje mi nešto debelo smrdi. Do jučer su Kinezi kukali kako se nemaju s čime suprotstaviti SARS-u v 2.0, a sada dijele opremu partnerima.

  • 22.03.2020.

    Ljudi moji koji su to uvlakači pred velikima se prostiru i ponizni su do gađenja a male bezobzirno gaze....

Komentiraj...
Vidi sve komentare