To je to što me zanima!

U srijedu izvješće o napretku pregovora, završetak u lipnju?

Ocjena za napredak u poglavlju Pravosuđe i temeljna prava koju će u srijedu objaviti Europska komisija mogla bi otvoriti vrata zatvaranju hrvatskih pregovora već u lipnju
Vidi originalni članak

Na sastanku u srijedu Europska komisija bi trebala prihvatiti izvješće o napretku  Hrvatske u poglavlju Pravosuđe i temeljna prava. Očekivanja su da će komisija napredak ocijeniti znatnim, javlja HRT. Privremeno izvješće o ovom poglavlju EK će izložiti tjedan dana prije predviđenog roka. Iz europskih diplomatskih izvora doznaje se kako bi znatan napredak otvorio vrata zatvaranju pristupnih pregovora u lipnju. Posljednje dvije godine EK je napredak u  poglavlju Pravosuđe ocjenjivala kao 'određeni napredak'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • drago777 02.03.2011.

    Ma koji pregovori???? :))))) Bolje rečeno, ispunjavanje uvijeta, izvršavanje volje EU... vjerojatno političari EU imaju svoju vlastitu kladionicu; tko će "izvalit" neku gluplju točku poglavlja "pregovora sa HR" pa da vide hoće li ovi naši lideri zagrist i "popušiti"!!! NEMA PREGOVORA, ovo sve je ništa drugo nego BEZUVJETNO ispunjavanje ama baš svih zahtjeva europske unije... i TOČKA, Pregovori bi bili, da Jadranka kaže; uredu, mi ćemo ispuniti to, ili poraditi ćemo na tome i biti će riješeno, ali vaše banke moraju i sniziti će kamate na kredite, tj. svoja potraživanja građana ove zemlje te izjednačiti ih sa kamatama u zemljama članicama EU! Pregovor je kao i ugovor; obadvije strane moraju biti suglasne, što je najbitnije - na obostrano zadovoljstvo , što se kaže!!!

  • user_21162 02.03.2011.

    Rosana ulizice, šta znači ovo "već" u lipnju?

  • 02.03.2011.

    Dogovorio tip sa zenskom da dođe kod nje na veceru, da upozna njene roditelje. I kaze joj: - "Reci staroj da ne pravi nista od graha jer mu se od graha uzasno priprdi...", a ona sva usplahirena naravno zaboravila. Sjednu oni jest kad stara navalila da ovaj proba grah-salatu jer je to njezin specjalitet i on sta ce, proba. Nakon 5 min stisne njega i on onak lagano prrrr. Tek stari dize stolnjak i kaze: - "Bobi mars van." Ovaj sretan, sad moze prdit do mile volje, stari misli da je pas. Drugi put derne malo jace grrrrr. Stari opet: - "Bobi mars van"... ovaj sav sretann moze prdit kolko oce, stari misli da je pas. Treci put on derne jebacki drrrrr. Stari dize stolnjak i kaze: - "Bobi mars van, ovaj kreten ce te zasrat."

Komentiraj...
Vidi sve komentare