To je to što me zanima!

U stanu u Beogradu pronašli tijela majke i sina: Sama je brinula o nepokretnom sinu

Tijelo sina su pronašli na podu gdje je i spavao jer ga majka više nije mogla dizati. Kako pričaju susjedi, odbijala je pomoć oko brige za sina
Vidi originalni članak

Tijela majke Danice Vukčević (87) i njenog sina pronašli su u stanu na beogradskoj adresi.

Susjedi kažu kako su majka i sin tamo živjeli od 1976., ali da nisu puno komunicirali s njima i da su rijetko izlazili iz stana.

- Nisu se družili sa susjedima, rijetko smo ih viđali. Imali su ljubimce u tom stanu i često se iz njihovog stana osjetio neugodan miris. Ovih dana se iz njihovog stana širio nesnosan miris, pa su susjedi slučaj prijavile policiji - rekli su stanari zgrade u kojoj su jučer pronađena dva tijela.

Prema riječima jednog od susjeda Danica je bila uvijek sređena, ali nikada se nije mnogo družila. Bila je izuzetno ugodna i ljubazna, piše BLIC.

Kako kažu stanari, preminuli je imao između 40 i 50 godina i najvjerojatnije je imao autizam.

- Nije govorio, nije ni hodao, a ona se sama brinula o njemu. Nudili su joj je pomoć za brigu o njemu, dolazili su iz socijalnog, ali ona nije željela, odbijala je to. Sama se brinula o sinu - rekla je susjeda.

Međutim, posljednjih godina kada je ostarjela nije imala više snage da brine o sinu i svim njegovim potrebama.

U posljednje vrijeme kod njih je dolazio čovjek koji je pomagao Danici i njenom sinu, a on je i otkrio da nešto nije u redu.

Naime, on ih je u ponedjeljak došao obići, a Danica nije otvarala vrata pa je nazvao policiju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nokia8 07.12.2021.

    Pocivajte u miru!

  • os-lega 07.12.2021.

    Ajte sad koju fotku od Karleuše, koje su reakcije na izjavu vlasnika TV"Pink", koliko je Bajaga položio ispita na "nuklearnom fakultetu", šta radi Olivera Balašević .... Ili napravite copi-paste "večernjih novosti" i "politike".

  • 07.12.2021.

    Majka Hrabrost !

Komentiraj...
Vidi sve komentare