News

Komentari 7

U stanu u Beogradu pronašli tijela majke i sina: Sama je brinula o nepokretnom sinu

U stanu u Beogradu pronašli tijela majke i sina: Sama je brinula o nepokretnom sinu

Tijelo sina su pronašli na podu gdje je i spavao jer ga majka više nije mogla dizati. Kako pričaju susjedi, odbijala je pomoć oko brige za sina

Tijela majke Danice Vukčević (87) i njenog sina pronašli su u stanu na beogradskoj adresi.

Susjedi kažu kako su majka i sin tamo živjeli od 1976., ali da nisu puno komunicirali s njima i da su rijetko izlazili iz stana.

- Nisu se družili sa susjedima, rijetko smo ih viđali. Imali su ljubimce u tom stanu i često se iz njihovog stana osjetio neugodan miris. Ovih dana se iz njihovog stana širio nesnosan miris, pa su susjedi slučaj prijavile policiji - rekli su stanari zgrade u kojoj su jučer pronađena dva tijela.

Prema riječima jednog od susjeda Danica je bila uvijek sređena, ali nikada se nije mnogo družila. Bila je izuzetno ugodna i ljubazna, piše BLIC.

Kako kažu stanari, preminuli je imao između 40 i 50 godina i najvjerojatnije je imao autizam.

- Nije govorio, nije ni hodao, a ona se sama brinula o njemu. Nudili su joj je pomoć za brigu o njemu, dolazili su iz socijalnog, ali ona nije željela, odbijala je to. Sama se brinula o sinu - rekla je susjeda.

Međutim, posljednjih godina kada je ostarjela nije imala više snage da brine o sinu i svim njegovim potrebama.

U posljednje vrijeme kod njih je dolazio čovjek koji je pomagao Danici i njenom sinu, a on je i otkrio da nešto nije u redu.

Naime, on ih je u ponedjeljak došao obići, a Danica nije otvarala vrata pa je nazvao policiju.

Najčitaniji članci