To je to što me zanima!

Eksplodirala bomba u prizemlju zgrade, stradao je muškrac...

Stanari stambene zgrade u kojoj je odjeknula jaka eksplozija tvrde kako je poginuo njihov 64-godišnji susjed, no splitska policija to još nije službeno potvrdila
Vidi originalni članak

U eksploziji zasad nepoznate naprave u prizemlju stambene zgrade na sjevernoj strani splitskog Marjana stradao je muškrac.

U policiji se doznaje kako se eksplozija dogodila u 10.25 sati na hodniku stambene zgrade na adresi Put sv. Mande, pri čemu je poginula jedna osoba.

 Na mjestu događaja su ekipa Hitne medicinske pomoći i policija, koja će uskoro započeti s očevidom.

Stanari stambene zgrade u kojoj je odjeknula jaka eksplozija tvrde kako je poginuo njihov 64-godišnji susjed, no policija to još nije službeno potvrdila.

 Iz policije kažu kako će se nakon očevida točno znati koja je naprava eksplodirala.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • POTPEC 06.03.2018.

    Bivši Škveranin BRANITELJ. Možemo pisat šta očemo, ali za ovako nešto učinit treba imati veliku hrabrost... Pitanje je da li će vlada i ministar branitelja napokom progledati i zapitati se do kada će se sakrivati iza leđa pravih branitelja sa svojim plačeničkimm braniteljima, a istovrimeno za prave branitelje ništa ne raditi.

  • SAIBABA 06.03.2018.

    Svaki grad ima svoju mafiju umrezenu sa policijom i sudstvom pametnom dosta nacelnica pp i presjednica drzavnog odvjetnistva uzimaju reket od kriminalaca

  • alcapone123 06.03.2018.

    Nisam još čuo za riječ muškrac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare