To je to što me zanima!

U stečaj idu i tvrtke Mate Granića i Milanovićeva brata

Zbog 7,3 milijuna kuna duga, tvrtka Magra nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Mate Granića u blokadi je 618 dana i morat će u stečaj, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Zbog 7,3 milijuna kuna duga, tvrtka Magra nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Mate Granića u blokadi je 618 dana i morat će u stečaj, piše Večernji list.

Lista 27.105 tvrtki koje ne plaćaju obveze objavljena je na e-oglasnoj ploči sudova i prema njoj je u prvih 10 dana rujna otvoreno 85 stečajeva. 

Tvrtka Modestus premijerova brata Krešimira dužna je 114.000 kuna. U stečaj moraju sve tvrtke koje su u neprekinutoj blokadi duljoj od 120 dana.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • du-tat 14.09.2015.

    Koliko je meni poznato već je i po starom Zakonu ta tvrtka trebala ići u stečaj. Što se je do sada čekalo. Opet je netko ( za nekih 500 eura) u poreznoj držao predmet u ladici. Za to vrijeme se je sve prodalo iz frime kaj je bilo, uzele su si pozajmice. I sad na kraju, vlasnik ima lovu, ljudi na cestu i firma se zatvara, briše iz registra. I nikom ništa. Grozno.

  • jozabroz 14.09.2015.

    kak mislite,"morat ce u stecaj"..pa postoji zakon vrlo jasan,i vec je to trebalo bit u stecaju,,no valjda, ovaj granic je dobar s pusickom,pa zaposlila mu je ljubavnicu u diplomaciji,, a ovaj drugi,,))) zna se s kim je on..)))))

  • kung fu panda 14.09.2015.

    auuuu dugova

Komentiraj...
Vidi sve komentare