To je to što me zanima!

U Stonu glasovali u tuđe ime pa zaradili kaznenu prijavu

LOKALNI IZBORI 2017. Žena se sumnjiči da je glasovala u ime dva člana obitelji koji su se nalazili na popisu birača, dok se muškarac sumnjiči da je glasovao u ime četiri člana svoje obitelji
Vidi originalni članak

Stonska policija kazneno je prijavila 75-godišnjakinju i 45-godišnjaka zbog kaznenog djela zlouporabe biračkog prava. Naime, području općine Ston, na dva odvojena biračka mjesta, pri izboru za članove vijeća općine Ston, općinskog načelnika, župana i članove županijske skupštine oboje su glasovali i za članove svoje obitelji. Žena se sumnjiči da je glasovala u ime dva člana obitelji koji su se nalazili na popisu birača, dok se muškarac, ujedno član biračkog odbora, sumnjiči da je glasovao u ime četiri člana svoje obitelji koji su se također nalazili na popisu birača. 

Nastavkom istrage utvrđena je sumnja da su predsjednici navedenih biračkih odbora, dva muškarca u dobi od 34 i 31 godinu, osumnjičeni za kazneno djelo izborne prijevare.

Policija je sve prijavila nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Der Kommissarrr 24.05.2017.

    A kako su to uspjeli molit ću lijepo, ako im izborno povjerenstvo nije uručilo višestruke kopije listića drito u ruke? Dakle zna se koga u ćuzu.

  • 24.05.2017.

    Alglasive nisu izbacili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare