To je to što me zanima!

U stožeru predsjednice tvrde: MVPEI opstruira inauguraciju

U Ministarstvu vanjskih poslova se brane da sve što im dođe vezano za inauguraciju nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović odmah prosljeđuju Uredu predsjednika
Vidi originalni članak

Iz stožera novoizabrane predsjednice države Kolinde Grabar Kitarović optužuju Ministarstvo vanjskih poslova da opstruira pripreme za inauguraciju, piše Večernji list. Iz stožera tvrde da se Ministarstvo uopće ne trudi da što više stranih državnika dođe na inauguraciju. Tvrde i da im u Ministarstvu ne odgovaraju na pozive. Inauguracija je za tjedan dana, a u stožeru kažu da se još ne zna tko će na nju doći. 

Iz Ministarstva pak kažu da sve što dolazi u vezi s inauguracijom nove predsjednice odmah prosljeđuju u Ured predsjednika. Također kažu da je Ured predsjednika svim diplomatskim predstavništvima poslao notu o inauguraciji, kao i da su u toj noti navedeni adresa, telefoni i mailovi Ureda predsjednika za povratnu informaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 893

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik 09.02.2015.

    Podrška ruži Hrvatske.

  • Rollan Rollan 09.02.2015.

    Ako gđu opstruiraju djelatnici MVPEI-a odmah neka ih prijavi ustavnom sudu. Pozitivno rješenje je gotovo zagarantirano i evo riješila se "neprijatelja". Tko god da ju opstruira neka napravi isto i bit će sama sa svojima. Doći će joj predsjednici regije (koju ona "fol" ne priznaje), cijeli NATO (barem tajnički dio-ha.ha,ha), "cijela" Amerika (gdje god da je kročila adeze nožica), Bozanić i njegovi, njeni glasači iz BiH, njem adeze i roštiljaši iz Savske - i što će joj više. tamo tako i tako nema previše mjesta. Nemojte opstruirati gđu jer kad joj ne dođe g. Obama i političari sličnog ranga, svi ćete biti krivi i opet ćete biti komunjare, srbočetnici, jugonostalgičari i sl. .

  • crolinda 09.02.2015.

    Josipoviću je sigurno odiozno da ga je pobijedila žena koju su izabrali desničari on je politički pokojnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare