To je to što me zanima!

U strašnoj nesreći automobila i motora preminuo motociklist...

Motociklist je poginuo na mjestu u nedjelju oko 17.40 sati. Sudario se s automobilom u samom centru Kloštar Podravskog u Ulici kralja Tomislava u blizini kružnog toka
Vidi originalni članak

Ovo je strašno. Vidio sam kako je motor dignuo na zadnji kotač te se onda zabio u automobil.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neko vrijeme je bio pri svijesti te onda preminuo. Na mjesto nesreće su stigli majka i sestra koje su od šoka padale u nesvijest. Nitko ne može sebi doći - u dahu nam je ispričao mještanin. 

Prema neslužebnim informacijama poginuli mladić (26) je iz Kozarevca, mjestu 10-tak kilometara od mjesta tragedije.

Policijska uprava koprivničko-križevačka nam je priopćila da je sudar bio oko 17.40 sati između automobila i motora u Ulici kralja Tomislava u Kloštar Podravskom te da je u nesreći preminuo motociklist. 

Više detalja će se znati nakon što policija završi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 05.06.2019.

    Plaktoni Toni... Koliko sam čuo i pročitao nije kombi skretao u dućan u krivom smjeru preko pune linije... Nego je između ostalog vozač motora kojeg si opisao kao jako vrijednog dečka (vjerujem ti jer ga nisam poznavao) vozio neregistriranim motorom, bez vozačke dozvole za A kategoriju tj kategoriju za motore, prevelika brzina itd...... Što očekivati? Isto kao da ja sa 20-tak godina vozačkog iskustva u autu i nijednim danom na motoru sjednem na motor i mislim da znam voziti ... A istina da i među automobilistima i kamionđijama ima svakakvih ali ipak motoristi malo prednjače u glupostima...

  • tico123 03.06.2019.

    Kažu da su bikeri najbolji donori. Nažalost.

  • Hrvatina91 02.06.2019.

    I ja imao s motoristom situaciju prije par dana..sva sreca pa je tragedija bila izbjegnuta..covjek iso preticat auto na samom zavoju..a posto je traka za skrijetanje lijevo u tom djelu..ja morao ic lijevo. Ima srece pa sam sporo se prikljucival na traku inace ne znam kak bi zavrsilo. Dajte..motoristi malo pazite na sebe i druge, a ne samo po gasu i idemo. Zato se to i desava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare