To je to što me zanima!

U sudaru autobusa i traktora u Sisku ozlijeđeno je osam ljudi

Vozač traktora je neoprezno skretao u dvorište i presjekao put autobusu koji je tada naglo skrenuo u stranu, te sletio s kolnika u kanal. Nema smrtno ugroženih
Vidi originalni članak

Policija je obavijestila da su prilikom sudara autobusa tvrtke "Lišane transturist" iz Benkovca i traktora u Galdovačkoj ulici u Sisku lakše ozlijeđeni vozači traktora i autobusa te šest putnika. 

Uzroci se utvrđuju,  a kako smo doznali od putnika, traktorist je neoprezno skretao u dvorište i presjekao autobusu put. Vozač autobusa je skrenuo u stranu  izbjegavajući trakor i sletio s kolnika u kanal.

Svi ozlijeđeni su putnici iz autobusa koji su se ugruvali nakon udara autobusa u mostić preko kanala. Neslužbeno doznajemo kako nitko nije životno ugrožen, a stupanj ozljeda utvrdit će se nakon pregleda u sisačkoj bolnici. 

- Razgovarali smo međusobno da prekratimo vrijeme. Neki su i drijemali ili spavali, a u tom trenutku ja sam bio budan. Vidio sam traktor kako nam presjeca put, pomislio bit će nesreće i čvrsto sam se prihvatio za sjedalo. Prošao sam bez ozljeda - rekao je Milan Vojnović koji je putovao u Glinu.

Neozlijeđene putnike na odredište će prevesti drugi autobus.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nemanja SkyPsyVojnovic 07.03.2012.

    eno slike mog dede.. sva sreca te se nikom nista ozbiljno nije dogodilo. Taj dan smo svi bili zabrinuti sto ne stize u vreme koje je planirao, kad ono saobracajka.. hvala bogu pa se nista ozbiljnije od laksih telesnih povreda nije desilo.

  • nb20 28.02.2012.

    ja sam 1 od prezivjelih iz ove stravicne nesrece i mogu vam iz prve ruke reci da je bala sijena iskocila na cestu i krenula prema nama strahovitom brzinom...vozac je refleksno skrenuo kako bi sacuvao balu i ne dopustio da joj se nesto lose dogodi...cuo sam jos iz povjerljivih izvora da ta bala ima 4 mlade balice i vozac je to znao pa ju nije htio ozljediti ...pozz RG( Republike Galdovo) ;)

  • DarioMajer 28.02.2012.

    cujte vi da je taj lakse vozio autobus stao bi nebi udario u traktor nek prica ko sta oce pogledajte malo kako ti voze te autobuse ko da su ih ukrali pa ih ganja policija kroz naselje i do 100 a tamo di je 50 najmanje voze 70 pa vi komentirajte zali boze ljudi koji se moraju s takima vozat sve mafija u cijelom drzavnom sustavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare