To je to što me zanima!

U sudaru dva auta i teretnog vozila, jedan čovjek poginuo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oko 15 sati sudarila su se dva osobna automobila i kombi u Buzinu, kod skretanja za američku ambasadu. Promet je preusmjeren na Staru sisačku cestu
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći dvaju osobnih automobila i teretnog vozila u Buzinu u ponedjeljak oko 15 sati, jedan čovjek je poginuo. Zbog nesreće je promet preusmjeren na Staru sisačku cestu. 

Sudarili su se kod skretanja za američku ambasadu. Na Staru sisačku cestu bile su preusmjerene autobusne linije 166 (Glavni kolodvor-Donji Dragonožec), 268 (Glavni kolodvor-Velika Gorica), 330 (Glavni kolodvor-Velika Gorica-brza linija), 310 (Glavni kolodvor-Petrovina) i 311 (Glavni kolodvor-Cerovski Vrh).

Kako doznajemo sudarili su se Alfa Romeo i Renault Clio, a Alfa se odbila na kolnički trak za suprotan smjer te se sudarila s kombijem. Vozač kombija je u bolnici, a, neslužbeno doznajemo,  liječnici mu trebaju operirati stopalo. 

Policija je izvijestila da je u 18.27 sati dovršen očevid. Od 18.30 autobusni je promet normaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • krigger 23.07.2013.

    Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Novom Zagrebu Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Novom Zagrebu 23. srpanj 2013. - Foto: Ilustracija Jučer, 22. srpnja oko 15 sati u Novom Zagrebu, kolnikom Avenije Vjećeslava Holjevca, 37-godišnjak je upravljao je osobnim automobilom alfa romeo 146 zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom zapadnog kolnika u smjeru juga. Dolaskom do stupa javne rasvjete broj 48, skrenuo je desno u desnu prometnu traku, gdje je desnom bočnom stranom naletio na lijevu bočnu stranu osobnog automobila marke Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak. Od naleta osobni automobil alfa romeo odbačen je ulijevo, nakon čega je sletio s kolnika na meki teren, a u nekontroliranom kretanju i zanošenju vozilom naletio na prednji lijevi bočni dio teretnog automobila marke Fiat Ducato zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak, dok je osobni automobil renault clio odbačen udesno, nakon čega je desnim kotačima naletio na rubni kamen. Od naleta teretni automobil odbačen je u smjeru sjeveroistoka, nakon čega je sletio s kolnika na meki teren i odvodni kanal oborinskih voda. U nesreći smrtno je stradao 37-godišnjak, teško je ozlijeđen 38-godišnjivozač teretnog automobila, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici na traumatologiju. Lakše je ozlijeđena 59-godišnja putnica iz renaulta clio, a liječnička pomoć joj je pružena u Domu zdravlja Velika Gorica.

  • mima31 23.07.2013.

    Kako se neki voze još je i premalo mrtvih na cestama.To što se drugi voze ne poštujući prometna pravila i ograničenja brzine ne opravdava tebe da se tako voziš.Žao mi je stradalog čovjeka,ali ne bi preletio preko da je maknuo nogu s gasa.Splet tragičnih okolnosti.

  • Putschi 23.07.2013.

    Vozaci ovakvih kombija su u EU trn u oku policije jer su natprosjecni izazivaci teskih saobracajnih nesreca pa im Policija zato " poklanja " posebnu ljubav i paznju ! A kod nas ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare