To je to što me zanima!

U sudaru dva automobila kod Vukovara poginuo muškarac

Nesreću je skrivio 84-godišnji vozač Opel Kadetta iz Sotina koji je, vozeći se iz Vukovara prema Sotinu, prešao na suprotnu stranu ceste te naletio na Audi
Vidi originalni članak

U sudaru dva automobila nešto poslije 9 sati na cesti kod Sotina, nedaleko od Vukovara, jedan je vozač poginuo na mjestu, dok je putnica zadobila lakše ozlijede.

Nesreću je skrivio 84-godišnji vozač Opel Kadetta iz Sotina koji je, vozeći se iz Vukovara prema Sotinu, iz još nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu ceste te naletio na nailazeći automobil Audi kojime je upravljao 33-godišnjak iz Tovarnika.

U direktnom sudaru poginuo je 84-godišnji Sotinjanin čiji je automobil u potpunosti smrskan, pa su ga iz automobila morali izvlačiti vatrogasci, dok je lakše ozlijede zadobila putnica u Audiju koja je prevezena u vukovarsku bolnicu. 

Cesta D2 još uvijek je zatvorena za promet zbog očevida koji je potrajao nekoliko sati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Glupan_1 01.02.2013.

    A nitko nije bio vezan, ovo dvoje je dobro i proslo s obzirom na to kako je sajba pukla.

  • zašto_baš_ti 31.01.2013.

    zanimljivo je to što kad jedan djedica u pola godine skrivi nesreću mnogi osuđujete to što je stariji, krivite godine, krivite nekoga ko mu je produžio vozačku, a ne osvrnete se na stotine mlađih i mladih koji su skrivili nesreću i ne pitate se tko je tu kriv što takvi uopće dobivaju vozačke... pokoj mu vječni.

  • laura_sijakovic 31.01.2013.

    čika Đuro je bio od mog dide brat a od tate stric i obožavao je vožnju sa svojim autom...prije nego je moj dida umro a umro je 04.10. čika je dolazio skoro svake nedjelje kod brata u posjet kad je dida umro i onda je još par puta došao tata bi mu govorio nemojte čiko dolazit nemate vi više 20 godina slabi su vam refleksi a i opasno je vozit u vašim godinama...nažalost nije ga poslušao volio je vožnju u svoj auto više od svega čak je i par puta reko da bi volio umrjeti u svom krevetu ili poginuti u svom auto...Počivajte u miru čiko...rip :( <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare