To je to što me zanima!

Mladić sletio s ceste, udario u parkiranu prikolicu i poginuo

Mladić (22) je upravljao osobnim automobilom u smjeru Strmca Podravskog, a iz zasad neutvrđenih razloga je sletio s ceste i udario u parikranu prikolicu kamiona
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer u mjestu Petrijanec pored Varaždina, poginuo je 21-godišnji mladić.

Mladić je upravljao osobnim automobilom u smjeru Strmca Podravskog, a iz zasad neutvrđenih razloga u jednom je trenutku prešao na lijevu stranu kolnika te je udario u prikolicu teretnog kamiona koji je bio propisno parkiran uz cestu. Od siline udara prednji dio mladićevog automobila potpuno se smrskao, a nesretni je mladić na licu mjesta poginuo.

- Više o okolnostima nesreće znat će se nakon završetka vještačenja i obdukcije kojom će se utvrditi je li mladić bio pod utjecajem alkohola - objasnila je glasnogovornica PU varaždinske, Marina Kolarić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • IlijaBurić 18.02.2013.

    drugi put će više pazit

  • 18.02.2013.

    Jako je puno mladih dečki, pogotovo u ruralnom dijelu, koji jedva čekaju kupiti nekakvu staru kramu za 400 eura, ulagati u krpanje i uređivanje svaku kunu-ovakav auspuh, onakvi Recaro sicevi.....SPORTSKI auti? a zapravo hrpa nesigurnog lima....auto-moto časopisi ih isto nabriju na to, tzv "SPORTSKA" vožnja, gledaju se utrke...auto-moto emisije na TV-u isto govore samo o SPORTSKOJ opremi, SPORTSKOJ liniji, SPORTSKOM DIZAJNU, ubrzanju od 0-100,.....a naše ceste NISU ZA SPORTSKU VOŽNJU niti RALLY...a nisu niti vozači....pogotovo mladi i neiskusni. Nisu oni krivi nego BESPREDMETNO OKRUŽENJE, nedostatak sadržaja i zanimacija. Cure su isto krive jer neće sjesti u standardni auto nego u "PILU".....I onda zatvoreni krug: od kafića do kafića-cure-cuga-sportska vožnja-malo kiše i ćelave niskoprofilne gume-i doviđenja

  • forumaš 18.02.2013.

    Zašto se takve stvari događaju,nevjerojatno. nije na nama da sudimo jer jedinu pravu ostinu o tome što se desilo odnio je sa sobom. Ali uvijek se nameće pitanje "zašto?,zašto stradavaju tako mladi ljudi?" Vjerujemo da Bog postoji i da ga treba negdje tamo gore zato ga je uzeo k sebi,ali nikako da shvatim zašto je onda ostavio dvogodišnju bebu da odrasta bez oca, kakva je to pravda.On vjerojatno ima svoje razloge koje mi nikad nečemo shvatiti,i to je ono najžalosnije što se mora dalje živjeti s tim pitanjem znajuči da nikad nečemo saznati odgovor. Moja najiskrenija sučut obitelji,a djete je još malo i nezna što se desilo i zelim mu da mu je to posljednja loša stvar u životu,drži se,tata te čuva na nebu.....................pretužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare