To je to što me zanima!

U sudaru poginuli motorist i žena koja je išla iz crkve

Pleternica: Žene su se vraćale s mise i skretale u dvorište. Poginuo je mladić (24) na motoru i žena (52) na suvozačkom mjestu. Motor se zapalio..
Vidi originalni članak

U sudaru na izlazu iz Pleternice prema Požegi oko 20 sati su poginuli motorist M.M.(24) iz Požege i suvozačica u Opel Vectri B.Š. (52) iz Gradca. U Opelu su bile tri žene i vraćale su se s mise iz crkve Sv. Nikole. Nedaleko od crkve autom počele skretati u lijevo u dvorište jedne od žena. Iz smjera Požege tad je dojurio motorist i zabio se u automobil.
- Bili smo na cesti, vraćali smo se s karmina. Pored nas je poput munje projurio motorist i nakon toga smo čuli strašan udarac – rekao je jedan od svjedoka. Mladić je motociklom udario u desna vrata Opela i na mjestu ubio sebe i ženu na mjestu suvozača. Motor se zapalio, a vatra se prenijela na automobil tako da su morali intervenirati i vatrogasci iz Pleternice. Vozačica i žena sa stražnjeg sjedišta lakše su ozlijeđene i prebačene su u požešku bolnicu. Na mjesto nesreće brzo je stigla policija, a nešto kasnije i istražni sudac Berislav Devčić. Promet prema Požegi bio je u prekidu i preusmjeren više od sat vremena.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • yosh-ultras 02.05.2010.

    Žalosno je da se ovake nesreće često dešavaju. Tko god vozi tom brzinom izvan autoputa treba znati da (i)zaziva vraga. Molio bi bajkere koji imaju te snažnije motore da voze savjesno bez frajerisanja brzom vožnjom koje je skoro uvijek kao ruski rulet...

  • Captain Obvious 02.05.2010.

    prijatelju moj nije ovo ovako trebalo zavrsiti. neka ti je laka zemlja. također pokoj vječni poginuloj ženi.

  • croluka 02.05.2010.

    Ljudi!!! Kad idete na put, doslovno vam je \"GLAVA U TORBI\" od neotesanih vozača

Komentiraj...
Vidi sve komentare