To je to što me zanima!

'I djeca SDP-ovaca sudjelovala su u tučnjavi pokraj Kistanja'

Inače, Milanović bi 2. travnja trebao doći u Špičkovinu gdje se održava konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Hajdaš Dončić tvrdi da je tamo dobrodošao
Vidi originalni članak

U sukobu kod Kistanja sudjelovala su i djeca članova SDP-a, potvrdio je u utorak navečer predsjednik stranke Zoran Milanović na predstavljanju stranačkog kandidata Danijela Saića za gradonačelnika Zaprešića. Opisao je teške uvjete u kojima žive mještani sela Bukovica, Hrvati doseljeni iz Janjeva.

- I sad se dogodilo ovo. Da stvar bude još gora, u incidentu su sudjelovala djeca članova SDP-a i sad dolazimo do ključne tragedije; Hrvati, katolici i Srbi, pravoslavci, među Hrvatima malo njih u HDZ-u, nešto manje njih u SDP-u, nemaju posla, nemaju šanse i normalno da djeca kao djeca, hormoni, adrenalin, slušaju loše poruke odraslih i rade loše stvari. Tome se moramo suprotstaviti - rekao je premijer.

Inače, Milanović bi 2. travnja trebao doći u Špičkovinu gdje se održava konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Kako će ga tamo prihvatiti, obzirom na njegovu nedavnu izjavu, još ćemo vidjeti. Predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako premijer nije imao namjeru uvrijediti stanovnike Špičkovine.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 266

  • Titan_1 21.03.2013.

    Samo me interesira kako bi prošli katolički sjemeništarci da su u republici srpskoj ili srbiji veličali negog Hrvatskog heroja a kamoli kojeg ustašu prozvanog u Srbiji.

  • stilov 21.03.2013.

    Progutali smo udicu veliko srpske "istoriografije". Žalosno je što su tu udicu progutali naši historičari da Vlahe koji su za vrijeme Turske okupacije prešli Drinu i naselili se u Bosno i Hrvatskoj nazivaju Srbima. Vlasi nisu Srbi, etnički Srba u Hrvatskoj je bilo vrlo malo gotovo zanemariv broj. Vlasi za vrijeme Turske su bili gori od Turaka oni su zapravo začetnici četništva uvijek su bili neprijatelj Hrvatima. Vlasi su tumor u utrobi hrvatske države i nikad neće mirovati a niti će Hrvati i drugi narodi biti spokojni pored njih. Oni su instrumentalizirani od Turaka, Mletačke republike, Austrije i na kraju Srbije i uvijek su radili protiv zemlje u kojoj su živjeli tj Hrvatske. Vlasi su bućkuriš nastao spojem Ilira i Romana sa vrlo lošim osobinama, a kakvi su bili u Srbiji najbolje dokazuje "Dušanov zakonik" u kojem je car Dušan izričito zabranio Srbima da se žene u udavaju za Vlahe. Prezimena poput: Kecman, Kozomara, Pikelja, Dokmanović, Rašković, Raljić, Pupovac, Vrcelj, Tesla, Pupin, Opačić, Licul, Franjul, ...........itd nisu slavenskog porijekla već romanskog, tj vlaškog porijekal. Zapamtite jednom za sva vremena da smo učili dirigiranu povijest i da u HRVATSKOJ NEMA SRBA, VLASI NISU SRBI.

  • ujo66 21.03.2013.

    kako se sada josipovic ne obrati izjavom da se u SDP- u nalazi ustaska zmija

Komentiraj...
Vidi sve komentare