To je to što me zanima!

Boysi i Grobari u Vukovaru su se mlatili palicama, policija uhitila 16 navijača, šestero u bolnici

Policija je patrolirala u Vukovaru jer je znala da Bad Blue Boysi za vikend organiziraju turnir. Zato su brzo bili na mjestu tučnjave. Neki navijači su pobjegli, ali iz policije kažu da znaju njihov identitet i da ih traže
Vidi originalni članak

U navijačkom sukobu koji je u četvrtak oko 19 sati izbio u Vukovaru ozlijeđeno je šestero sudionika tučnjave i njima je pružena liječnička pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici, izvijestila je noćas policija.

POGLEDAJTE VIDEO: Sukob navijača u Vukovaru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imali palice i baklje

Na Vijencu Kneza Branimira, u blizini ugostiteljskog objekta u toj vukovarskoj ulici, oko 19 sati, sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, odnosno sukobili su se pripadnici navijačke skupine BBB i pripadnici navijačke skupine Grobari.

- Sukobilo se oko 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje - navode iz policije.

Policija poručuje da su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju.

Pogledajte video: Imali su i baklje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U posljednjem razdoblju preventivno smo s većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima - navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Fighter for Justice 20.06.2020.

    Nevini BBB što su radili u Vukovaru jesu li vukovarci?! A ovi grobari su iz Vukovara ili su došli iz strane države na šoru? Kada bi znali ove odgovore bilo bi svima sve jasno. Ovaj text pokazuje svu nesposobnost novinarstva da prikaže istinu a svaki čitaoc treba donijeti sud.

  • 19.06.2020.

    Nikad Hrvati i Srbi neće stati na zelenu granu u Vukovaru

  • radilova kosa 19.06.2020.

    zašto ne pište da je BBB tukla "hrvatska" policija u Vukovaru? Objektivnost na nivou Sutjeske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare