To je to što me zanima!

U šumi kod Zagreba našli tijelo muškarca. Imao je samo jedan dokument - vozačku iz BiH

Kako piše Jutarnji list, radi se o umirovljeniku s prebivalištem u Zagrebu čiji je nestanak obitelj prijavila prije otprilike mjesec dana
Vidi originalni članak

Policija je objavila kako je u ponedjeljak u šumi u Novom Petruševcu na području Zagreba pronađeno tijelo muškarca. Dojavu su dobili od šetača koji je zatekao tijelo s opsežnim truležnim promjenama. 

Kako piše Jutarnji list, radi se o umirovljeniku s prebivalištem u Zagrebu čiji je nestanak obitelj prijavila prije otprilike mjesec dana.

Uz tijelo je bio samo jedan dokument, vozačka iz BiH. Tijelo su prevezli  na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi obdukcijom utvrdili identitet, vrijeme i uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • w 124 15.11.2023.

    Sucut obitelji. A policiji zelim srecu u pronalazenju jos kojeg dokumenta pa da utvrde identitet.

  • zelkan 14.11.2023.

    Pola hr građana je bez dokumentacije sve zahvaljujući EU i poduzetnicima,koji imaju prijavljeno deset radnika,a radi ih stotine na crno Onda se žale ne valja država,kad je inspekcija u VG ili ZG,ostalim gradovima obišla radilišta,izvršila provjeru radne snage,a sama udruga poslodavaca tvrdi da je oko 50% rad na crno Ali mito i plave kuverte rade nemoguće.živjela naša domovina Hrvatska.

  • 1.mungos 14.11.2023.

    Kartu u jednom smijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare