To je to što me zanima!

U šumi našli tijelo, ne može se utvrditi ni spol ni uzrok smrti

Tijelo je pronađeno u ponedjeljak u 8.30 sati. Iz PU karlovačke poručili su kako obavljaju očevid koji bi trebao razotkriti radi li se o nesreći ili nasilnoj smrti
Vidi originalni članak

Mrtvo tijelo nepoznatog čovjeka pronađeno je u ponedjeljak oko 8.30 sati u šumskom predjelu u Otoku Oštarijskom kod Ogulina, javlja PU karlovačka. Za sada se ne može utvrditi spol osobe niti uzrok njene smrti. 

Na mjestu pronalaska slijedi očevid, te se provodi kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuje identitet osobe kao i okolnosti pod kojim je smrt nastupila.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mali Darak 20.07.2015.

    Nepoznati "čovjek " mene upućuje na muški spol , da su napisali nepoznata "osoba " to bi mi bilo logičnije , tko god da je nadam se da će bar jedna obitelj dostojno sahraniti svog člana i konačno moći odtugovati gubitak i nastaviti živjeti sa spoznajom da imaju posljednje počivalište di mogu zapaliti svijeću !!!! Tko god bio , počivao u miru Božjem !!!!

  • kruno55 20.07.2015.

    Ne može se utvrditi spol??? Mrtav čovjek - muškarac, nepoznati spol - mrtva osoba

  • miroslav23 20.07.2015.

    zovite antropologinju Bones o a ce vam sve reci, ko ke zrtva, koliko je stara otprilike, iz kojeg je djela hrvatske ili svjeta, spol, i kako ke ubijen/a to vam kaze na licu mjesta a ubojicu nadje za 1h i 3 pauze(reklame) po 10 minuta znaci za 30 min o a vam rjesi slucaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare