To je to što me zanima!

U Svetoj Nedelji pregazila muškarca, policija ju pronašla 20 km od mjesta nesreće

Jučer kasno navečer je u blizini Svete Nedelje došlo do nesreće u kojoj je automobilom usmrćen pješak. Vozačicu koja je nakon toga pobjegla, policija je pronašla dvadesetak kilometara od mjesta nesreće
Vidi originalni članak

U petak oko 23 sata u Svetoj Nedelji na 7. km DC 231, na istočnom kolničkom traku došlo je do naleta nepoznatog vozila na zasad nepoznatu mušku osobu koja je smrtno stradala - izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke. 

 Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici Policijske postaje Zaprešić u mjestu Ivanec Bistranski, zatekli su osobni automobil Peugeot 207 zagrebačkih registarskih oznaka koji je imao vidljiva oštećenja. Nadalje je utvrđeno da je vozilom upravljala 28-godišnjakinja koja je uhićena i dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - stoji u službenom policijskom priopćenju. 

KOD ODMORIŠTA JASENICE Teška nesreća na autocesti kod Zadra: Auto završio na krovu...

Ivanec Bistranski je mjesto pokraj Zaprešića i oko 20 kilometara vožnje je udaljen od mjesta pogibije pješaka.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • toby 02.08.2020.

    Nije volan za babe i basta

  • abcd1234kdjfjd 01.08.2020.

    2-3 godine su "renovirali" taj komad ceste i nisu bili u stanju napraviti ni pješačku ni biciklističku stazu. Koliko pješaka i biciklista tamo prođe čudo je da nema i više stradalih. A čak ni Samoborček tamo ne vozi ispod 80km/h.

  • sata2442 01.08.2020.

    Kad će se javit razne udrube B.A.B.E. i Veljača da je opravdavaju i brane jer je to žena ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare