To je to što me zanima!

U teškoj prometnoj nesreći kod Makarske poginuo motociklist

U nesreći na Jadranskoj magistrali u mjestu Promajna poginuo je motociklist, a još je jedna osoba teško ozlijeđena. Očevid je u tijeku, a promet se odvija jednim trakom
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u utorak u 21.40 sati u mjestu Promajna na Jadranskoj magistrali poginuo je motociklist, a još jedna je osoba teško ozlijeđena te je prebačena u splitsku bolnicu.

Zbog nesreće djelomično je zatvorena cesta D8 u Promajni te se promet odvija jednim prometnim trakom. Uzroci ove teške nesreće bit će poznati nakon očevida.
 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pero_zmaj 02.05.2018.

    Neopreznih vozača ima i u autima i na motorima, ne podržavam divljanje motorom iako i sam vozim motor, ali ljudi kakvi su to komentari baš mi je drago, jedan manje i ostalo. Taj netko je bio nečji brat, prijatelj, sin. Svima vama koje veseli smrt ponavljam smrt motoriste od srca vam želim da vam vaše dijete poželi sjest na motor pa da isto tako zdušno navijate da se ne vrati kući.

  • tutek 02.05.2018.

    Piše zadnjih nekoliko dana: Dvojica motociklista poginuli kraj Vinkovaca: Prebrzo vozili...U Varaždinu poginuo motorist,...U teškoj prometnoj nesreći kod Makarske poginuo motociklist...Motociklist se sudario s autom: ...Udario u zaštitnu ogradu: U Splitu je poginuo motociklist...Nesreća u Brestovcu: Vozača motocikla prebacili u bolnicu...Sletio je motorom u provaliju i poginuo... ... ... e ako nakon svega ovoga netko i dalje divlja na motoru onda ga stvarno nije za žaliti.

  • lakej999 02.05.2018.

    gledam metereološku prognozu,biće ih još ,transplatacije su u najavi-mogući donori dolaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare