To je to što me zanima!

Izvanredni sastanak stožera: 'Pripremamo nove mjere'

Iako na sjednici Vlade nije bio, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović stigao je u Banske dvore nakon nje, a potom i Alemka Markotić te Krunoslav Capak..
Vidi originalni članak

U tijeku je sastanak Nacionalnog stožera u Vladi zbog velikog porasta novozaraženih u posljednjih 24 sata. Kako se doznaje, tema razgovora su nove mjere.

POGLEDAJTE VIDEO: U Hrvatskoj rekordnih 542 novooboljelih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRATITE UŽIVO SJEDNICU: Vili Beroš: Javna okupljanja i veća obiteljska druženja najčešći su uzrok mikrožarišta

Iako na sjednici Vlade nije bio, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović stigao je u Banske dvore nakon nje, a potom i Alemka Markotić te Krunoslav Capak, koji je u prolazu samo kratko poručio kako će novih mjera sigurno biti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pripremamo nove mjere. Uvodit ćemo obavezu nošenja maski u svim zatvorenim prostorima. Razgovaramo i o ograničenju okupljanja. Te o češćim kontrolama provedbi mjera - rekao je Capak.

U 16.30 Nacionalni stožer će se u Ministarstvu zdravstva sastati sa Stožerom Grada Zagreba.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • beli1977 05.01.2021.

    Otvorite kafiće!!! Dosta je bilo korona propagande dosta!!!!! Ili pukovnik ili pokojnik!!!!! Treće nema! Pa tko preživi pričati će!!!!!!

  • 08.10.2020.

    a zašto se oni svi međusobno došaptavaju,znači da nisu uskladili priču

  • 08.10.2020.

    A što toliko sastančite.Ne želite uvesti lockdown tobože vas brine gospodarstvo.Toliko ste se nakrali da vratite sav ukraden novac do sada nitko u Hrvatskoj osim bolnica i nužnih službi ne bi trebali raditi godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare