To je to što me zanima!

U tjedan dana čak 10 nestalih, među njima i dva mlada brata

Među deset nestalih čak je osam maloljetnika. Najmlađi su Mile (14) i Tony (13) Radosavljević koji su u subotu 28. travnja otišli od svoje kuće u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Proteklog tjedna policija je primila više prijava nestalih osoba na području Hrvatske, a za desetero njih još se traga jer se nisu vratili svojim kućama. Najmlađi među nestalima su dva brata, Mile (14) i Tony (13) Radosavljević koji su otišli od svoje kuće u Slavonskom Brodu u subotu 28. travnja i još se nisu vratili. Tijekom tjedna javili su se majci mobitelom iz Ljubljane, a obojica imaju talijansko državljanstvo jer su rođeni u Milanu, javlja tportal.

 Mile je visok 168 centimetara, a Tony je nešto niži. Srednje su tjelesne građe i imaju kestenjastu kosu i oči, a na sebi su imali plave traperice i šarenu košulju, odnosno majicu. 

Vjekoslava Megla (90) nestala je u Bjelovaru još 25. travnja, kada je posljednji put i viđena. Udaljila se s adrese prebivališta Trg A.G. Matoša 5, a na sebi je tada imala donji dio plave trenirke, gornji dio crvene trenirke s bijelim prugama na rukavima i smeđe antilop cipele. Visoka je 175 centimetara, ima sijedu kosu i slabije je tjelesne građe. 

Prošlog petka policiji je prijavljen nestanak Puljanke Biserke Delić (49), koja se toga dana udaljila s adrese boravišta u Ivaniću Desiničkom. Bila je odjevena u tamnoplavu trenirku, majicu i crne tenisice. Visoka je 175 centimetara, jače je tjelesne građe i nagluha. Kosa joj je obojena u svjetliju boju i ima kestenjaste oči. 

Četrnaestogišnja Ivana Hudorović udaljila se s adrese stanovanja u Glini u utorak, 1. svibnja, oko 13 sati. U tom trenutku bila je odjevena u crnu majicu dugih rukava, bijele traperice i tenisice. Visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjaste oči i kosu. 

Tri maloljetnice pobjegle su 2. svibnja u 17 sati s iste adrese u Bedekovčini. Jednoj od njih, Karli Vinković (16), to nije prvi put. Njezin je nestanak već prijavljen 18. travnja, nakon čega se vratila. Sada je opet otišla, zajedno s Ingom Šeremešić (15) i Ana-Marijom Kiš (17). Karla je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči. Inga je visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kovrčavu kosu i kestenjaste oči te je u vrijeme nestanka bila odjevena u crnu majicu, crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i sive čizme. Ana-Marija je pak visoka je 154 centimetra i jače je tjelesne građe. Ima plavu valovitu kosu i svijetloplave oči. 

Također, 2. svibnja s riječke adrese boravišta Franje Čandeka 2 pobjegao i 17-godišnji Puljanin Dražen Baraković. On je visok 190 cm i ima kestenjastu kosu. 

Dan kasnije, 3. svibnja, prijavljen je posljednji nestanak. Riječ je o Marku Kovačeviću (17) iz Zagreba. Ima smeđu kosu i smeđe oči, visok je 180 cm i slabije je tjelesne građe.Na sebi je imao sivu majicu, sive hlače i crne tenisice. 

Ukoliko ste vidjeli nestalu osobu ili posjedujete bilo kakvu informaciju o njoj, policija moli da javite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju

Idi na 24sata

Komentari 51

  • merovingian 05.05.2012.

    brijem da je iza toga neko opako dilanje organima... brijem da je tak završila i antonija bilić, s njom je sve počelo

  • lronaleonić 05.05.2012.

    Nisu svi koji su navedeni kao nestali stvarno nestali. Nekima je to hobi izgleda. Samo se bojim da kad se dogodi stvarna otmica, nitko neće reagirati, kao što se ja sada uopće nisam uzbudila zbog vijesti, Izuzetak su one dvije žene. (starije).

  • beebee 05.05.2012.

    Tri maloljetnice pobjegle su 2. svibnja u 17 sati s iste adrese u Bedekovčini.- opet cure iz sovinjaka. Znači vratit će se, ako negdje usput ne nadrapaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare