Obavijesti

News

Komentari 51

U tjedan dana čak 10 nestalih, među njima i dva mlada brata

U tjedan dana čak 10 nestalih, među njima i dva mlada brata
10

Među deset nestalih čak je osam maloljetnika. Najmlađi su Mile (14) i Tony (13) Radosavljević koji su u subotu 28. travnja otišli od svoje kuće u Slavonskom Brodu

VIDEO

Proteklog tjedna policija je primila više prijava nestalih osoba na području Hrvatske, a za desetero njih još se traga jer se nisu vratili svojim kućama. Najmlađi među nestalima su dva brata, Mile (14) i Tony (13) Radosavljević koji su otišli od svoje kuće u Slavonskom Brodu u subotu 28. travnja i još se nisu vratili. Tijekom tjedna javili su se majci mobitelom iz Ljubljane, a obojica imaju talijansko državljanstvo jer su rođeni u Milanu, javlja tportal.

 Mile je visok 168 centimetara, a Tony je nešto niži. Srednje su tjelesne građe i imaju kestenjastu kosu i oči, a na sebi su imali plave traperice i šarenu košulju, odnosno majicu. 

Vjekoslava Megla (90) nestala je u Bjelovaru još 25. travnja, kada je posljednji put i viđena. Udaljila se s adrese prebivališta Trg A.G. Matoša 5, a na sebi je tada imala donji dio plave trenirke, gornji dio crvene trenirke s bijelim prugama na rukavima i smeđe antilop cipele. Visoka je 175 centimetara, ima sijedu kosu i slabije je tjelesne građe. 

Prošlog petka policiji je prijavljen nestanak Puljanke Biserke Delić (49), koja se toga dana udaljila s adrese boravišta u Ivaniću Desiničkom. Bila je odjevena u tamnoplavu trenirku, majicu i crne tenisice. Visoka je 175 centimetara, jače je tjelesne građe i nagluha. Kosa joj je obojena u svjetliju boju i ima kestenjaste oči. 

Četrnaestogišnja Ivana Hudorović udaljila se s adrese stanovanja u Glini u utorak, 1. svibnja, oko 13 sati. U tom trenutku bila je odjevena u crnu majicu dugih rukava, bijele traperice i tenisice. Visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjaste oči i kosu. 

Tri maloljetnice pobjegle su 2. svibnja u 17 sati s iste adrese u Bedekovčini. Jednoj od njih, Karli Vinković (16), to nije prvi put. Njezin je nestanak već prijavljen 18. travnja, nakon čega se vratila. Sada je opet otišla, zajedno s Ingom Šeremešić (15) i Ana-Marijom Kiš (17). Karla je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči. Inga je visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kovrčavu kosu i kestenjaste oči te je u vrijeme nestanka bila odjevena u crnu majicu, crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i sive čizme. Ana-Marija je pak visoka je 154 centimetra i jače je tjelesne građe. Ima plavu valovitu kosu i svijetloplave oči. 

Također, 2. svibnja s riječke adrese boravišta Franje Čandeka 2 pobjegao i 17-godišnji Puljanin Dražen Baraković. On je visok 190 cm i ima kestenjastu kosu. 

Dan kasnije, 3. svibnja, prijavljen je posljednji nestanak. Riječ je o Marku Kovačeviću (17) iz Zagreba. Ima smeđu kosu i smeđe oči, visok je 180 cm i slabije je tjelesne građe.Na sebi je imao sivu majicu, sive hlače i crne tenisice. 

Ukoliko ste vidjeli nestalu osobu ili posjedujete bilo kakvu informaciju o njoj, policija moli da javite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti