To je to što me zanima!

U totalita, totila... totila: Ivana Penavu namučila totalitatura

Pričao je Ivan Penava sinoć u Bujici o HDZ-u, izborima, Pupovcu, navijačkim sukobima, ali najviše su mu muke zadali totalitarni režimi s kojima se mučio kako bi ih izgovorio
Vidi originalni članak

Izlaskom iz HDZ-a, Ivan Penava je pomutio Plenkovićeve izborne planove, a vukovarski gradonačelnik za sobom je povukao i brojne članove HDZ-a. 

Pregovori sa Škorinim Domovinskim pokretom još traju, a kako je rekao Miroslav Škoro jučer, nadaju se da će Penava biti nositelj u 5. izbornoj jedinici. 

O izborima i HDZ-u Penava je pričao i s Velimirom Bujancem, a u jednom trenutku razgovarali su i o totalitarnim režimima. No Penavu su oni toliko smeli da nije mogao izgovoriti riječ, pa je odustao od svega i to preskočio.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • rajko brajko 24.05.2020.

    ako masa prihvati neki režim ne može biti totalitaran.. totilataran je samo za manjinu ..po tom pravilo ako je jednoumlje sve religije spadaju u totaslitarni režim isto kao i sve stranke .,. jer svoi oni jašu samo svoje magarce pritom ne priznaju ništa drugo

  • cajger 23.05.2020.

    ima jedan kaj se dela pametan po fejsu , a ne zna razliku med biofobijom i bifobijom

  • Oksimoron_1 23.05.2020.

    Nije to ništa neobično; takve krajnje stavove i orijentacije imaju ponajviše upravo slabije obrazovani, neuki i mahom iskompleksirani ljudi. Njima je vrlo teško oblikovati suvislu složenu rečenicu, a nažalost, često misle da je ubacivanje koje tuđice znak njihovog intelekta, no često zapnu na izgovaranju. Da ih tko upita da kažu značenje riječi, čak i kada je uspiju izgovoriti, u pravilu ne znaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare