To je to što me zanima!

U tri egipatske pokrajine su proglasili izvanredno stanje

U tri egipatske pokrajine među kojima je i Port Said proglašeno je 30-dnevno izvanredno stanje. Uz to uveden je i noćni redarstveni sat od 21 do 6 sati ujutro
Vidi originalni članak

Muhamed Mursi, predsjednik Egipta, je u nedjelju proglasio 30-dnevno izvanredno stanje u tri pokrajine Sueskog kanala. Među njima je i Port Said gdje je od petka u nasilju poginulo više desetaka ljudi. 

Mursi se obratio javnosti te je pozvao čelnike oporbe na nacionalni dijalog, u trenutku teške političke krize u zemlji otežane gotovo svakodnevnim nasiljem. Uz izvanredno stanje u te tri pokrajine uveden je i noćni redarstveni sat od 21 do 6 sati ujutro, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vekavac 28.01.2013.

    Mursi je na prevaru iskoristio buntovnike i na vlast doveo muslimansku braću. Međutim nije u tome problem nego u onome što oni sada hoće. Vode Egipat u krvoproliće i to ne valja samo po sebi jer uz to destabiliziraju cijeli bliski istok.

  • nostalgičar 28.01.2013.

    naspram ovoga izgleda da je mubarak bio beba

  • putnik964 28.01.2013.

    barem je prvi predsjednik u čitavom arapskom svijetu, koji je izabran demokratskim putem, na poštenim predsjedničkim izborima…a što se tiće ovih nemira i proglašavanja izvanrednog stanja to će morati riješiti sami između sebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare