To je to što me zanima!

U tučnjavi pijan krenuo na susjeda s nožem u rukama

Muškarac (43) je s nožem u ruci i 1,72 promila nasrnuo je na dvije godine mlađeg susjeda koji je bio dovoljno snalažljiv da mu nogom izbije nož
Vidi originalni članak

Dva susjeda u naselju Urije kod Nove Gradiške u četvrtak su se oko 15 sati prvo posvađala, a potom i potukla. Muškaraca (43) je nakon razmjene udaraca šakama po glavi i tijelu sa dvije godine mlađim od sebe, iz džepa izvadio nož "skakavac“ s namjerom da ga ubode. Mlađi je ipak bio snalažljiviji te mu je nogom izbio nož iz ruke. Uskoro je stigla i policija koja je razdvojila ratoborne susjede. Obojica su podvrgnuti alkotestiranju kojim je utvrđeno da je 43-godišnjak pijan jer je imao 1,72 promila alkohola, dok mu je susjed bio trijezan. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog prijetnje, a obojici je uručen optužni prijedlog Prekršajnog suda zbog ometanja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mm555 18.09.2009.

    Sto volim nasu drzavu! Pijani se kolju, alkohol dostupan di oces, a mene kad cope s jointom trave (od koje niko nikada nikog nije ubio) dobim ko masovni ubojica i silovatelj ak ne i gore?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare