To je to što me zanima!

U urušavanju zgrade poginuo jedan, ozlijeđeno četiri radnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zgrada u Brooklynu urušila se zato što su radnici prvo izlili beton na treći kat, a zatim krenuli raditi na drugi. Građevinski inspektor istražuje čija je to bila ideja
Vidi originalni članak

Jedan radnik je poginuo, a četvorica su ozlijeđena, od kojih jedan kritično, u urušavanju zgrade u Brooklynu u utorak. Zgrada se urušila jer su radnici izlili beton na treći kat prije nego što su to učinili na drugom. Građevinski inspektor Robert D. LiMandri zakleo se kako će istražiti tko je odgovoran za gaf. 

- Postavljali su beton krivim redoslijedom i vjerujemo kako je to uzrok nesreće. Vjerujemo da su krenuli od vrha prema dolje - rekao je LiMandri. Radnik Robert Approbato (53) je potvrdio kako su dovršili treći kat i krenuli dan drugi. Zgrada se odjednom urušila, piše WSJ

- Nije bilo nikakvog upozorenja. Ljudi su padali i vrištali - rekao je Approbato. Spasioci su odmah došli na mjesto nesreće. Izvukli su radnike koji su ostali zatočeni ispod ruševina. Jednoga nisu mogli spasiti, a ozlijeđeni radnik doživio je srčani zastoj. Prevezli su ga u bolnicu Lutheran u kritičnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • walterbranisarajevo 09.11.2011.

    . ..znajući za ssuzavac na jarinju zzero smo napravilli ccuzavac na brookllynu. ..sfryy vincek admiral dryyg branimir glavaš-fićo. ..

  • frčka 09.11.2011.

    svašta.... to neki diletanti gradili!? logika? zdrav razum?...

  • DanielTkalec 09.11.2011.

    To samo govori koliko su amerikanci inteligentan narod :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare