To je to što me zanima!

U utorak čitajte: Kako nas je Facebook promijenio?

Na 'fejsu' se traži posao, nalazi ljubav, diže buna protiv nepravdi, organizira potraga za ubojicama, pokušava srušiti vlada i dobivaju izbori...
Vidi originalni članak

U posebnom izdanju 24sata posvećenom Facebooku u utorak pročitajte kako je Mark Zuckerberg iz studentske sobe pokrenuo projekt koji mu je donio milijarde. Doznajte zašto je 'Fejs' najpopularnija i najprofitabilnija društvena mreža na Internetu. Koja je bila tajna velikog uspjeha? Tko ima najpopularniji lažni profil, a tko uopće ne želi biti na Facebooku? Kako uz pomoć Facebooka možete smršaviti i pročitajte upute kako zaštititi svoju privatnost. Saznajte i kako se razočarani navijači 'sprdaju' sa svojim nogometnim zvijezdama i još mnogo toga. Potražite specijal o Facebooku na kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Banije 28.06.2010.

    Ma sve je to CIA itd :) Ide mi na jetru taj face. Stvarno je nepotrean imamo mob i to je sasvim dosta.

  • neoporezivi 28.06.2010.

    Ma koja društvena mreža - FEJS JE DRUŠTVENO ZLO !!!!!! Umjesto da mladi idu vanka na cugu sa vršnjacima,oni se druže virtualno.Nije ni čudo što danas ima toliko nasilja kada živimo u virtualnom svijetu !!! Fejs je carstvo za pedofile i za liječenje frustriranih ljudi !!!! UKINUTI FEJS POD H I T N O !!!!

  • motorna pila 28.06.2010.

    zahvljajujući facebook-u ja sam našla posao nedavno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare