To je to što me zanima!

U Varaždinskoj županiji 45 nova slučaja, dvije osobe umrle

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje će organizirati i ovoga tjedna i to u podrumu Kirurgije Opće bolnice Varaždin
Vidi originalni članak

U Varaždinskoj županiji dvije su osobe preminule, a nakon što je testirana 191 osoba potvrđeno je 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je u ponedjeljak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 108 pacijenata, od kojih je osmero u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

U protekla 24 sata oporavile su se 123 osobe.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje će organizirati i ovoga tjedna i to u podrumu Kirurgije Opće bolnice Varaždin.

U utorak, 2. studenoga od 8 do 13 sati obavljat će se cijepljenje Pfizerom i Modernom, a u srijedu, 3. studenoga, od 13 do 18 sati cjepivima Moderna, Janssen - Johnson & Johnson te Pfizer.

Dom zdravlja Varaždinske županije cijepljenje organizira u Ludbregu i to u subotu, 6. studenoga u ludbreškom Domu zdravlja, gdje će se od 8 do 11 sati obavljati cijepljenje cjepivima Pfizer, Moderna i Janssen - Johnson & Johnson.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare