To je to što me zanima!

U Varšavskoj ulici još nisu počeli radovi na rampi

Teodor Celakovski iz Prava na grad rekao je da su tijekom noći igrali igre, a u 8 sati ujtutro, uvjerivši se da radova neće biti, otišli su kućama.
Vidi originalni članak

Oko sedamdeset aktivista Prava na grad i Zelene akcije te građani dežurali su tijekom noći s petka na subotu u Varšavskoj ulici kako bi spriječili početak radova na rampi. Očekivalo se da će radovi krenuti oko 4 sata ujutro, ali ipak nisu.
- Dobili smo informaciju da bi pred zoru trebali krenuti s radovima - rekao je Teodor Celakovski iz Prava na grad te dodao kako su tijekom noći igrali razne društevne igre, a u 8 sati ujtutro napustili su Varšavsku. Vjeruje da radovi neće početi tijekom vikenda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 0077 10.07.2010.

    skupina neradnika i besposličara koji žicaju pare od roditelja i glume u nekoj udrugi \"pravo na grad\"

  • lahoy 10.07.2010.

    Teodor Celakoski, pravi zagrebčanec i purger,,,,, zlo mi je više od tih dokonih igrača društvenih igara, da imam samo pola sata moć, odmah bih te iz Prava na grad strpala na prisilni rad za opću dobrobit. Stvarno mi ih je dosta. Pustite ljude da žive i rade svoj posao za koji imaju sve dozvole, a ako je neko pogriješio u proceduri, onda se zna što treba učiniti. U zatvor s onim tko je prekršio Zakon.

  • rođin rođo1 10.07.2010.

    dali ovaj purger todor koji se bori za purgerski grad planira povest ovu neradničku bandu na posao negdje.dosta je zivit na grbači poreskih obveznika i na socijali grada zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare